Muresul Vintu de Jos-Spicu Daia Romana74O altă partidă interesantă se va disputa duminică, de la ora 14:30, la Daia Română, între Viitorul Spicul (locul IX) și ASC Pianu 2013 (locul IV). Cele două formații au în plan câștigarea celor trei puncte, însă niciuna dintre acestea nu neglijează forța de grup a adversarului direct.

Antrenorul dăienilor, Paul Ciucă a declarat că va întâlni echipa cu cel mai frumos fotbal din Liga a IV-a, însă rezultatele nu se ridică deocamdată la nivelul jocului. Deși știe că pleacă cu șansa a doua, antrenorul echipei Viitorul Spicul Daia Română, crede în șansa echipei sale și speră într-un rezultat cât mai bun.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Energia Sasciori - Spicul Daia24„Pianu pornește clar cu prima șansă cu toate că noi evoluăm acasă. Eu nu o să pot să evoluez, deoarece sunt accidentat, iar acest lucru contează pentru fotbaliștii mei, plus alți jucători care sunt plecați la muncă, dar spicarii luptă întotdeauna și cred în șansa lor. Pianu prestează cel mai frumos fotbal din liga a 4-a, dar rezultatele lor nu sunt pe măsură deocamdată.” a declarat Paul Ciucă, antrenor-jucător Viitoru Spicul Daia Română

De cealaltă parte, antrenorul echipei ASC Pianu 2013, Adrian Fușle-Țana, își dorește maximum din ultimele trei etape. Așadar, în urma acestei declarații este clar faptul că „pianiștii” atacă toate punctele puse în joc.

Inter Ciugud - ASC Pianu30„Întâlnim o echipă ambițioasă, o echipă care-și dorește la fiecare meci să scoată un rezultat cât mai bun și care are jucători buni în ofensivă. Noi mai avem trei meciuri în acest an și ne-am propus să luăm nouă puncte din nouă. Avem trei jocuri grele, cu Spicul Daia Română, Euro Șpring și Olimpia Aiud, însă sperăm să încheiem campionatul cum se cuvine și să obținem toate punctele puse în joc.” a precizat Adrian Fușle-Țana, antrenor ASC Pianu 2013

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.