ASC Pianu - Viitorul Santimbru60Meci frumos la Vințu de Jos, unde ASC Pianu a pierdut 0-1 cu liderul Viitorul Sântimbru. Fără să impresioneze în ofensivă până pe finalul jocului, echipa lui Comșa a pornit „motoarele” după minutul 75 și a luat toate punctele de la Vințu de Jos grație golului marcat de Ștef.

Început bun de partidă pentru ASC Pianu 2013. Gruparea din Pianu a ratat câteva oportunități de a marca, în vreme ce la poarta lui Cocârcă vizitatorii au solicitat o lovitură de la 11 metri la un duel între Cocârcă și Coltor.  La rândul lor gazdele au cerut de asemenea un penalty pentru un presupus henț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a debutat cu ASC Pianu în ofensivă, în vreme ce Viitorul Sântimbru a căutat să lovească pe contraatac.

În minutul 75, Diaconu îl pune la grea încercare pe Barna care a respins șutul șeptarului de la Pianu în lateral. Viitorul Sântimbru a fost la un pas să înscrie în minutul 85, Biro l-a lobat pe Cocârcă, dar Cosmin Oltean a respins de pe linia porții.

Golul victoriei a fost marcat de nou-intratul Bogdan Ștef. Fotbalistul împrumutat de Unirea Alba Iulia l-a învins pe Cocârcă cu un șut la colțul scurt.

Iată cele două distribuții:

Pianu - Santimbru

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

  1. Urca-i bah in barculete pe figurantii astia si dati-va drumu’ pe Cibin la vale!
    Grecule, cum ii sa te bata niste tarani? :)))))))) tu care ai facut dush chiar si la liga a 3-a! :)))))
    Tusle Fana :)))) bravo Cata!

  2. Mai vintene ,asta a fost sa fie in viața mai si pierzi ! Dar măcar nu ne-am făcut de ras!! Dar voi ați luat 5:))))))) ! De la ei!:)))) oare care doare mai tare??? ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.