IMG_3424Mureșul Vințu de Jos își conitnuă lupta „la baionetă” pentru titlu. Echipa antrenată de Dan Mănăilă s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Ciugud și se mentine in lupta pentru promovare.

Mureșul Vințu de Jos a început bine jocul cu Inter Ciugud, iar Bratima a avut prima ocazie la poarta lui Mureșan. Culda îl pune la încercare pe Mureșan, însă goalkeeper-ul Ciugudului se opune deschiderii  scorului. În minutul 17, Cristi Preda marchează după ce a primit o centrare de partea dreaptă, fundașul vințenilor a înscris cu capul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză Mureșul Vințu de Jos a a mai ratat câteva oportunități de a marca, în vreme ce Bănică a respins pe spate șutul plasat a lui Iuoraș.

În minutul 55, Ionuț Tătar face 2-0 și partida părea rezolvată, însă în minutul 62, Mureșul Vințu de Jos a primit primul gol stagional, după ce Iuoraș a trimis cu capul, Bănică a respins, însă Ursu a fost atent și a marcat.

În minutul 70, Iuoraș primește o nouă centrare bună, însă trimite cu capul în plasa laterală. Dani Ianc iese de câteva ori la rampă, însă fie a fost imprecis fie a trans în portarul gazdelor, Mureșan, goalkeeper aflat în zi mare. Răzvan Dulap face 1-3 în minutul 83, după ce a primit o centrare de pe partea dreaptă, apărătorul vințenilor a înscris cu capul.

În minutul 85, Cristi Preda stabilește scorul final, după o nouă centrare de pe partea dreaptă, plecată din piciorul lui Bratima.

Inter Ciugud: Mureșan – I. Bran, Șuvaina, Oprea, D. Mitea – I. Cristea, Păcurar, S. Bran, Iuoraș, Oprișan și Gherman.

Rezerve: Ursu, Andreica.

Antrenor: Adrian Bicheși

Mureșul Vințu de Jos: Bănică – Iclănzan, Tătar, Preda, Dulap – Javla, Bratima, M. Popa, S. Iacșa, Seb. Culda și D. Ianc.

Rezerve: Roman – Gavrilă, D. Tat, Albu, Stoianof, Samoilă.

Antrenor: Dan Mănăilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.