ASC Pianu - Muresul Vintu de Jos46Meci frumos la Pianu de Jos, unde ASC Pianu 2013 a remizat 1-1 cu Mureșul Vințu de Jos, la capătul unui joc în care ambele formații ar fi putut câștiga. În repriza secundă, vințenii au cerut o lovitură de la 11 metri.

În prima repriză Paul Muntean a deschis scorul în minutul 27, când Paul Muntean a înscris cu capul după un aut. În minutul 27, Dorel Grecu a trimis mingea în bara porții lui Ignat, în vreme ce pe finalul primei reprize oaspeții au fost aproape să marcheze din nou, însă portarul Cocârcă s-a evidențiat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a fost începută bine de elevii lui Adrian Fușle Țana, însă în primele minute din actul secund echipa lui Mihai Manea a cerut o lovitură de la 11 metri.  Stelea a marcat în minutul 64, după un atac prelungit al gazdelor.

După gol cele două echipe au dat drumul la joc și fiecare echipă putea marca. Mai întâi Vlad Constantin ratează inexplicabil din câțiva metri, în vreme ce la poarta lui Cocârcă oară a irosit o situație bună de a marca.

În prelungiri, Mureșul Vințu de Jos a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Iată cele două distribuții:

ASC Pianu 2013: Cocârcă – A. Mărginean, V. Popic, C. Oltean, Ad. Dragoș, Stelea, A. Popescu, R. Popescu, I. Bărculeț și D. Grecu.

Rezerve: Novăcean – V. Constantin, Al. Sîrbu, R. Alexandru, N. Grosu, Șulumberchian, Cl. Furdui.

Antrenor: Adrian Fușle-Țana.

Mureșul Vințu de Jos:  Vl. Ignat – D. Nemeș, Borșoi, I. Grozav, R. Sîrbu, Hîrciagă, S. Culda, M. Cristea, Răcătăian, Oară și P. Muntean.

Rezerve: Ad. Roman, D. Tat, D. Ianc, A. Samoilă, A. Gavrilă, R. Morar, N. Albu.

Antrenor: Mihai Manea și Raul Oargă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.