IMG_0447Șurianu Sebeș are un parcurs bun în returul actualei ediții de campionat, însă, cel mai bine, echipa lui Manea excelează la capitolul jucătorilor tineri, fotbaliști ce pot constitui un nume important în fotbalul din județul Alba.

În acest sezon, din lotul echipei din „Arini” s-au evidențiat patru jucători tineri, fotbaliști de perspectivă. Este vorba despre portarul Dragoș Pop și mijlocașii Ludwig, Marcu și Lăcătuș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dragoș Pop, născut în 30 ianuarie 1997, goalkeeper-ul echipei din Sebeș a cunoscut o serioasă creștere din punct de vedere al evoluțiilor sub comanda lui Mihai Manea, dar o mare parte din merit îl are antrenorul cu portarii, Rareș Gânscă.  „E un portar talentat, care mai are mult de lucrat, dar care în timp va deveni o certitudine. Se simte și faptul că se pregătește cu Rareș, dar are și un coleg, Vlad Ignat care-l ambiționează foarte mult prin felul în care se pregătește”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Șurianu Sebeș.

Andreas „Dedass”Ludwig, 4 noiembrie 1996 este data de naștere a talentatului fotbalist din Sebeș. Sub comanda lui Manea, Ludwig a cunoscut o creștere fantastică, reușind în multe meciuri să-l lase pe bancă pe experimentatul Ion Grozav. „Cea mai mare surpriză din lotul Șurianu Sebeș. Un băiat care muncește foarte mult și la antrenament și care își dorește tot timpul să fie mai bun. Are un avantaj, are jucători cu experiență în jurul lui care-l sfătuiesc, aici mă refer la Ion Grozav, Trifa”, a punctat Mihai Manea.

Claudiu Marcu, născut pe 11 noiembrie 1998, mijlocașul sebeșenilor a fost și cu siguranță va fi și din vară în vizorul multor echipe din eșaloanele superioare, iar prestațiile din retur îl recomandă  „cu certificat de garanție” că poate juca mai sus.  „Un jucător care promite foarte multe. Viteză foarte bună, tehnică în regim de viteză și foarte disciplinat tactic”, a spus Manea despre jucătorul lui.

Adrian Lăcătuș este un alt jucător foarte talentat din tabăra sebeșenilor. Șurianu fiind alături de Unirea Alba Iulia o echipă care a acordat o mare atenție fotbaliștilor tineri „Jucătorul cu cele mai mari calități din lotul echipei Șurianu Sebeș, dar mai are mult de lucrat la partea mentală”, a mai punctat Manea.

În vară Claudiu Marcu și Adrian Lăcătuș au fost doriți de Industria Galda și Performanța Ighiu, însă președintele Dani Popa nu a ajuns la un acord cu cele două echipe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Ia uite unde era marele descoperitor de talente… :))) copiii astia joaca titulari la Sebes de 2 ani si sunt produse 100% ale LPS Sebes…antrenorii de acolo au toate meritele nu petardele astea de digei! Hai mai taiati din ele ca va rade lumea!

  2. De unde pana unde au antrenorii de acum merite , jucatorii astia au jucat meci de meci la Sebes si sunt 100% jucatori crescuti de LPS Sebes ,meritele sunt antrenorilor de acolo …nici de cum a lui Manea sau mai stiu eu cine

  3. manaila de la vint a promovat in retur cel mai tare talent din judetul alba…unu care nu are perspectiva da are antecedente…unu care le castiga toate meciurile…pe coacaza!! :)))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.