Vama Seaca-AS Razboieni Cetate47Cea de a 3-a etapă din Liga a 5-a, a programat un meci foarte interesant în Seria a 2-a, Viitorul Vama Seacă – AS Războieni Cetate. Vama Seacă a reușit să pună mâna pe toate cele puncte, impunându-se cu 3-2 (1-1), la capătul unui joc cu foarte multe ocazii la ambele porți, execuții demne de fotbalul mare, intervenții ale portarilor, răsturnări de scor, dar și faze de… fotbalul mic.

Cu un vânt puternic, ce i-a pus mari probleme portarului oaspeților în prima repriză, partida a început furibund, iar Vama Seacă și-a creat câteva ocazii notabile în debut. Cu toate acestea, Războieniul a lovit prima, la capătul unei faze colective, prin A. Coroiu. Tot Războieniul a fost echipa care a controlat atacurile, ratând câteva ocazii bune prin tânărul Mihai Brie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Râșniță jr. a adus egalarea pe tabela înainte de ultimul fluier al primei reprize, cu un șut de efect de la marginea careului.

Vama Seacă a controlat repriza secundă

Imediat după începutul celei de a 2-a reprize, Vama Seacă a preluat conducerea pe tabelă, după o greșeală în lanț a apărătorilor de la Războieni, și a marcat prin B. Radu. Fotbaliștii din Războieni au căutat egalarea, însă au fost prinși pe contraatac de advesari în mai multe faze, iar Tat a reușit să înscrie un gol, care părea să fi pus punct final în meci.

Totuși, pe fondul retragerii gazdelor, Războieniul a presat în atac și după ce au ratat două ocazii importante, golul a picat în poarta celor de la Vama, marcator fiind creditat Guț. Cu toate că s-au mai punctat câteva ocazii clare la ambele porți pe final de meci, scorul final al partidei a rămas 3-2, iar Vama Seacă a ajuns la cea de a 3-a victorie consecutivă.

La 1-0 pentru Războieni, oaspeții au cerut penalty

La scorul de 1-0 pentru AS Războieni Cetate, oaspeții au atacat și la o pătrundere în careu a lui Brie, un adversar a atins mingea cu mâna, brațul acestuia fiind desprins larg de corp, oaspeții au solicitat lovitură de pedeapsă. Cu toate acestea, centralul Ioan Roșu (Alba Iulia) a decis să nu acorde penalty.

Viitorul Vama Seacă: 1. Buciumuaș – 16. Coman, 4. Indrei, 10. Lacău, 11. Tat, 13. Râșniță jr., 9. Moldovan, 8. Suba, 7. Spinean, 15. B. Radu, 2. Podar. Rezerve: 12. Râșniță senior, 16. Ordean, 5. Pora, 14. Tănase, 3. Podar. Antrenor I. Podar

AS Războieni-Cetate: 1. R. Damian, 15. Herchi, 13. Zăhan, 4. P. Iuga, 8. Piroșca, 10. Iozsa, 5. Lupean, 14. A. Coroiu, 18. Miclea, 7. Brie, 16. I. Moldovan. Rezerve: 11. Guț, 9. Haiduc, 2. Casian, 17. Țăgorean. Antrenor Rareș Damian.

vama seaca razboieni

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.