logo fc sportul petrestiSportul Petrești trece printr-o perioadă în care face pasul spre următorul nivel. După ce echipa lui Costel Avram este ca și promovată în Liga a IV-a, acum oficialii echipei Sportul Petrești doresc să-și schimbe sigla, iar noul logo al echipei să cuprindă simbolurile comunității din Petrești. 

Noile sigle cuprind simbolurile Petreștiului, adică, instrumentele muzicale reprezintă faptul că la Petrești a fost înființată prima fanfară din istoria țării noastre, fiind unul dintre cele mai simple și elocvente moduri de a identifica Petreștiul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată cum arată postarea celor de la Sportul Petresti de pe pagina lor oficială de facebook:

”AJUTA-NE SA NE ALEGEM SIGLA Sportul Petresti doreste sa treaca in randul echipelor cu un logo reprezentativ pentru comuntate, dar si pentru echipa de fotbal. Astfel, am decis ca voi, fanii nostri sa votati sigla care credeti ca se potriveste cel mai mult comunitatii din Petresti si care este cea mai reprezentativa, tinand cont de faptul ca majoritatea ilustreaza instrumente muzicale pentru a ne duce cu gandul la prima fanfara din Romania, fanfara ce a luat nastere la Petresti”, este mesajul postat pe pagina oficială a petrifălenilor, tot acolo cei care iubesc echipa pot vota noua siglă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Vorba lu ABC sunt cam seci.,. Puneti si voi o punga de cipsuri sau niște desene cu sâmburi de dovleac si o sticla de bere … Ca sa fie la moda ! Toti ne pricepem mai nou si la marketing pe langa fotbal … Politica si femei..,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.