unirea-elite-centrul-excelenta-deva47Comisia Centrală de Copii și Juniori din cadrul Federației Române de Fotbal a decis ca după terminarea turului, să se mai desfășoare încă trei etape din returul Ligii Elitelor U17. Aceste etape au fost programate în weekend-urile 19, 26 noiembrie și 3 decembrie. Sâmbătă, la Cluj-Napoca, elitele Unirii Alba Iulia au disputat prima etapă din returul campionatului. Adversari le-au fost omologii de la FC Ardealul. Deși au avut o prestație încântătoare, contra liderului, junii elitiști ai Unirii s-au văzut învinși în minutele de prelungire ale partidei. FC Ardealul Cluj – Unirea Alba Iulia s-a terminat 2-1. 


 Chiar dacă au încheiat turul de campionat mai puțin convingător, elitele Unirii Alba Iulia au început cu forțe proaspete returul de campionat. Aceștia au reușit o prestație foarte bună în jocul contra liderului la zi și doar ghinionul a făcut ca ei să piardă întâlnirea de la Cluj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu o apărare bine sincronizată și foarte tăioși pe contraatac, junii Unirii s-au ridicat în multe momente la nivelul liderului. Deși au început foarte bine partida și au făcut foarte bine față unei presiuni constante din partea gazdelor, uniriștii au primit primul gol în minutul 25. După primirea golului junii Unirii au ratat două situații clare de a egala, dar imprecizia a făcut ca tabela să rămână neschimbată . La pauză gazdele au intrat cu acest avantaj minim.

După pauză, junii elitiști ai Unirii au ieșit mai încrezători de la vestiare și în minutul 55 au reușit să egaleze prin Peter Kiss, acesta finalizând cu un șut superb la vinclu, din 25 de metri. Jocul exact din apărare, coroborat cu acțiuni bune pe contre, a făcut ca în minutul 72 să se nască o imensă ocazie de gol. Din păcate Suciu Denis n-a reușit să introducă mingea în poartă. Și în loc de 1-2, s-a făcut tocmai invers în ultima fază a jocului,minutul 80+3, când gazdele au dat lovitura decisivă. După aspectul jocului, Unirea Alba Iulia a pierdut nemeritat un punct în fieful liderului.


Au avut cea mai bună prestație din acest sezon, dar au pierdut în minutele de prelungire.

”Am avut cea mai bună prestație din acest sezon, dovadă fiind evoluția scorului, dar și fazele clare de poartă. Am început partida foarte bine, am reușit să blocăm adversarul și am irosit câteva situații clare de a marca. Am revenit de la cabine mult mai motivați și am reușit să egalam. Apoi am continuat cu un joc exact pe faza de apărare și cu acțiuni tăioase pe contraatac. Pe acest fond am și ratat o ocazie rarisimă prin Denis Suciu, care nu a reușit să marcheze din careul mic, după ce a scăpat singur cu portarul. Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, la ultima fază a jocului gazdele au reușit să înscrie. Încă o dată lipsa de pragmatism ne-a privat de-o victorie împotriva primului loc. Deși meritam un rezultat egal, rămânem cu jocul foarte bun făcut contra liderului, fapt care ne conferă multă încredere pe viitor” a declarat Adi Lopăzan, antrenorul Unirii Alba Iulia. 


Iată echipele de start: 

ardealul-clujFC Ardealul Cluj 

27
Dombrady
25
Jascău
3
Indreica
4
Șandor
15
Tand
6
Sitaru
8
Oltean G.
21
Saroși
11
Andronic
9
Cioroagă
7
Ilie

Rezerve: 12. Papp, 2. Rus, 23. Oltean B. , 20. Oltean E. 22. Tămaș, 18. Botea, 10. Pal 
Antrenor: Moldovan Claudiu

 

unireaUnirea Alba Iulia

1
Petric
27
Tat
3
Zsigmund
6
Kiss
5
Dan
15
Filimon
13
Palfi
8
Suciu
20
Văsuț
10
Adam
26
Mihaiu

Rezerve: 7. Stânea, 9. Bota, 16. Szikora, 2. Contz, 4. Pojar, 17. Ban, 33. Marc
Antrenor: Adrian Lopăzan 


În etapa viitoare, a doua a returului, Unirea Alba Iulia va întâlni pe teren propriu pe ACS Poli Timișoara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.