unirea-pandurii-elite6În prologul etapei cu numărul opt din Liga Elitelor U17, seria de vest,  Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Târgu Mureș pentru jocul cu Centrul de Excelență din localitate. Motivul principal pentru care meciul s-a desfășurat vinerea, a fost faptul că trei dintre jucatorii gazdelor primiseră convocare pentru o acțiune la lotul național.

 

  • Centrul de Excelență Târgu Mureș a câștigat cu 2-0 întalnirea cu junii elitiști ai Unirii Alba Iulia. 
    Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

    Tracul de început de meci s-a simțit din plin în tabăra junilor uniriști, aceștia greșind foarte mult. Apoi, pe parcurs, jocul a devenit unul foarte disputat dar și echilibrat. Mărturie în acest sens stă chiar rezultatul înregistrat la pauza meciului când scorul a fost de 0-0.
    A doua repriză a început tot sub semnul echilibrului, însă jocul s-a deschis tot mai mult, ambele combatante cautând să-și adjudece cele trei puncte puse în joc. Astfel au apărut și ocaziile de gol, uniriștii ratând monumental prin golgheterul Adi Adam, care a șutat de la 25 de metri peste poarta goală. Din nefericire finalul jocului nu a adus bucuria prevazută, iar visul de a smulge măcar un punct s-a spulberat în minutul 69, când rezerva proaspăt intrată Gritta înscrie pentru 1-0. La fel de inspirat se poate considera antrenorul gazdelor și la al doilea gol,când următorul schimbat, Horșia, închide meciul în minutul 76.

Din nou neatenția de pe finalul jocului i-a costat pe uniriști

 

Am avut un început de joc ezitant, cu destul de multe greșeli dar pe parcurs am reușit să echilibram întâlnirea. Aș menționa aici ocazia rarisimă a lui Adi Adam. Dar din nou nu reușim sa gestionăm finalul de meci,iar gazdele au profitat de greșelile din defensiva noastră și ne-au marcat două goluri. Mai avem mult de muncit la capitolul ăsta, a declarat Adi Lopăzan antrenorul Unirii Alba Iulia.

Iată echipele de start:

sigla-frf-550x1000x0resizedCentrul de Excelență Târgu Mureș U17

1
Băilă
15
Lupșe
5
Coteț
4
Botezatu
2
Negru
17
Țîrlea
8
Bordeianu
20
Penescu
11
Stan
7
Staicu
9
Bodea

Rezerve: 12. Matenciuc, 16. Scarlat, 3. Boboia, 19. Horșia, 18. Crișan, 6. Gritta, 14. Enea
Antrenor: Toader Adrian

 

sigla_fc_unirea_alba_iuliaUnirea Alba Iulia U17

1
Petric
2
Contz
6
Kiss
3
Zsigmond
8
Suciu
9
Tat
5
Vasuț
15
Mihaiu
16
Palfi
14
Stânea
10
Adam

Rezerve: 17. Bota, 20. Ban, 18. Dan, 23. Pojar
Antrenor: Lopăzan Adrian
Antrenor secund: Sicoe Robert

În clasament junii elitiști ai Unirii ocupă poziția a 11-a cu cinci puncte acumulate după opt partide jucate,iar sâmbătă pe 22 octombrie de la ora 14 Unirea va primi acasă vizita echipei Interstar din Sibiu.

u17

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.