Beer Hunters a început perfect Campionatul Național de Minifotbal de la Bacău, iar trupa antrenată de George Țălnar și Adrian Garbo a învins cu 1-0 Sporting Brad Deva. Planurile echipei din Alba au fost puțin încurcate de organizatori, care au schimbt ora de desfășurare a celei de a 2-a partide din grupă, iar în loc să evolueze de la ora 21.00, Beer Hunters va lupta contra echipei Sanorom Bolotești de la 18.30, partidă care va fi transmisă de asemenea, live-video, pe Absport.ro.

Beer Hunters a spart cu brio gheța în Moldova, având parte de un test dificil cu Sporting Brad Deva, devenit și mai greu din cauza temperaturilor ridicate. Încurajați din tribune de o frumoasă galerie, formată din staff-ul echipei din Alba, dar și de jucătorii și oficialii celeilalte echipe din Alba, Lin&Ema, „Vânătorii de Bere” au obținut o victorie de moral.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la 18.30, Beer Hunters va întâlni Sanorom Bolotești din Vrancea, echipă puternică, chiar dacă a uferit două eșecuri. Partid poate fi urmărită live în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.