CS Ocna Mureş şi Sportul Petreşti au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), în derby-ul etapei a 12-a din Liga a IV-a de fotbal a judeţului Alba. Meciul de pe stadionul Dragostei a fost decis de două execuţii de excepţie.

Vali Drăgan a deschis scorul, în minutul 14, cu un şut fenomenal din afara careului, iar Daniel Ianc a egalat în minutul 74, transformând impecabil o lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma acestui de rezultat cele două echipe rămân la egalitate aproape perfectă în clasament, ambele cu un total de 24 de puncte, formaţia din Petreşti fiind pe mai departe neînvinsă în deplasare în acest sezon.

În celelalte partide disputate sâmbătă în principalul eşalon al fotbalului judeţean s-au consemnat rezultatele: Metalu Aiud – CIL Blaj 1-1, Energia Săsciori – Euro Şpring 1-2, Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud 3-3 şi Rapid CFR Teiuş – Fortuna Lunca Mureşului 0-3.

Mai jos aveţi înregistrarea integrală a meciului CS Ocna Mureş-Sportul Petreşti, cu prilejul căruia a fost inaugurată şi noua instalaţie de amplificare a stadionului din Ocna Mureş.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.