meci live cugir 1Astăzi, de la ora 16.00, Cugirul îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul inaugurării noului stadion – Arena Cugir. După tăierea panglicii și prezentarea complexului, de la ora 17.00, va debuta Cupa ”Prieteniei”, un turneu amical pus la cale de organizatori, la care participă Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia și două echipe din Republica Moldova și Germania, respectiv FC Ialoveni și TSV 1880 Wasserburg. Cupa ”Prieteniei” se întinde pe două zile, duminică, urmând să se dispute finala mică și finala mare a turneului.

Echipele formate din juniori B ale reprezentantelor la Cupa ”Prieteniei” vor încerca să creeze spectacol la inaugurarea noii arene din Cugir, turneul debutând astăzi, la ora 17.00, cu întâlnirea dintre Unirea Alba Iulia și FC Ialoveni (Republica Moldova).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

meci live cugir 2De la ora 18.30, Metalurgistul Cugir va susține a doua partidă a Cupei ”Prieteniei” în compania celor de la TSV 1880 Wasserburg , iar câștigătoarele, respectiv formațiile învinse se vor întâlni duminică, în lupta pentru medalii.

Întreg turneul va transmis în format LIVE-VIDEO de www.absport.ro, la fel cum am procedat și cu meciurile de baraj dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș.

Notă: Sunetul va porni odata cu partida de la Cugir!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.