Industria Galda a obţinut, vineri, un punct preţios în meciul de la Cisnădie cu Viitorul Şelimbăr, încheiat cu scorul de 2-2 (1-1).

Găldenii au condus în două rânduri, dar au fost egalaţi de fiecare dată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alecu Cioară a deschis scorul în minutul 10, iar Alexandru Neacşa a restabilit egalitatea în minutul 45. Industria a trecut din nou în avantaj în minutul 73, după un penalty transformat chiar de portarul Cătălin Suciu. Alexandru Neacşa a făcut 2-2, tot din penalty, în minutul 83.

Cătălin Suciu a ieşit din nou la rampă în minutul 90+5, când a apărat o lovitură de la 11 metri executată de acelaşi Alexandru Neacşa.

Finalul a fost tensionat. “Căpitanul” gazdelor Alex Curtean a fost eliminat în minutul 90+2 după ce a intrat cu cotul la un duel cu Hăprian, iar Claudiu Haiduc a văzut şi el cartonaşşul roşu, pentru proteste, după ultimul fluier al “centralului” Ovidiu Robu din Chitila.

Pentru gazde a fost primul meci  sub comanda noului antrenor Florin Maxim, fost secund al lui Cristiano Bergodi la echipa de Liga I FC Voluntari.

Viitorul Şelimbăr (antrenor Florin Maxim): Matenciuc – Stanciu, Vișa, Natea, Groza, Cîmpean, Curtean (cpt.), Tegbo Best, Neacșa, Cîrstean, Tineiu. Au mai jucat: Cîrloanţă, Moga : pe bancă: Băilă, Hodea, Giura, Doda, Ban.

Industria Galda (antrenor Paul Ciucă):  Căt. Suciu – Gergely, Haiduc, Frențiu, Puha,  Goronea, Cunțan, D. Lupșan (cpt.), P. Muntean, S. Mureșan, Cioară. Au mai jucat: Hăprian, Costea, Bachiu. Pe bancă: Lepădat, Truță, Petruse, Adam.

foto: facebook Industria Galda de Jos

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.