Unirea - CS Ocna Mureș-57Una dintre cele mai experimentate formații din Liga a 4-a, CS Ocna Mureș este pe cale să își piardă cei mai importanți jucători. Fundașul Alexandru Gabor a plecat la muncă în străinătate, iar peste două săptămâni alți 3 jucători de bază îl vor urma pe acesta, Alin Gherman, Daniel Vaidasigan și Alexandru Antonescu urmând să muncească în afara granițelor țării noastre.

Alexandru Gabor a bifat ultimul meci din actualul sezon contra Unirii Alba Iulia, acesta luând calea străinătății pentru un trai mai bun, CS Ocna Mureș fiind lovită din plin în centrul defensivei după plecarea experimentatului fundaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și veștile rele nu se opresc aici, peste două săptămâni alți 3 jucători de bază urmând să părăsească România și implicit CS Ocna Mureș.

Atacantul Alin Gherman, unul dintre cele mai bune produse ale echipei din ultimii ani va mai prinde două etape în tricoul alb-albastru, apoi va pleca din România pentru o perioadă de timp. La fel vor proceda și Daniel Vaidasigan și Alexandru Antonescu, aceștia urmând să plece la muncă în Germania, la fel cum au procedat și în momentul în care s-au transferat la Performanța Ighiu de la Olimpia Aiud.

Toți cei 4 jucători amintiți mai sus erau titulari incontestabili în formula aleasă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, cei doi antrenori fiind nevoiți să găsească soluții viabile pentru suplinirea acestora.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.