CIL Blaj-Surianu Sebes76Potrivit unor surse, LPS Sebeș, vicecampioana seriei a 5-a din Campionatul Național de Juniori Republicani A ar urma să participe în Liga Elitelor Under 19 din următorul sezon. Informația a fost confirmată de Doru Oancea, profesor și antrenor la instituția de învățământ din municipiul Sebeș, care însă a declarat că lucruile nu sunt clare și nu este cunoscut formatul competiție deocamdată.

După o discuție în cadrul Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal s-a decis ca Liga Elitelor să aibă un nou format, cu două serii formate din 16 echipe. În acest sens, pe lângă echipele nou promovate, nicio formație nu retrograda și erau primite în competiție și cele mai bune locuri doi, printre care se află și LPS Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Într-adevăr a sosit o foaie oficială pe adresa școlii din partea federației, însă după comitetul executiv nu știu ce șanse mai avem cu acest format. Noi oricum am făcut și cerere pentru înscriereia în Liga Elitelor, dar acum ne rămâne doar să așteptăm. Ar fi bine să primim un răspuns cât mai rapid pentru a putea să ne pregătim”, a declarat Doru Oancea, antrenorul juniorilor de la LPS Sebeș.

 

Mai multe echipe și-au făcut cereri pentru înscriere în Liga Elitelor, FRF urmând să acorde în jur de 7.000 de euro pentru deplasări și organizarea jocurilor, măsură menită să dezvolte și să întărească competițiile juvenile la nivel național.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.