IMG_9648Mureșul Vințu de Jos a parafat o nouă achiziție. Dacă până acum oficialii echipei s-au străduit să transfere jucători pe placul tehncianului Dan Mănăilă, acum a sosit momentul să mai adauge un om în staff-ul tehnic. 

Lucian Nicolescu se va ocupa de pregătirea fizică a echipei din Vințu de Jos, fiind convins să accepte propunerea echipei din Liga a IV-a, după câteva discuții cu Dan Mănăilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Până acum am practicat și am antrenat sportivid in diferite sporturi individuale, însă nu poti trece prin viața sportivă fără să faci parte dintr-o echipă. Am răspuns invitației antrenorului Dan Mănăilă pentru că este un om dedicat, ce pune tot sufletul în ceea ce face, iar jucătorii au dat dovadă de unitate și susținere reciprocă încă de la primul antrenament, acestea sunt calitățile necesare, aceasta este echipa din care vreau să fac parte”, a declarat Lucian Nicolescu, noul preparator fizic al echipei Mureșul Vințu de Jos.

Totodată, noul membru al echipei din Vințu e Jos a stabilit pe ceea ce va baza în perioada următoare.

„Voi pune accentul pe talentul și nevoia individuală. Obiectivul pregătiri fizice este de a susține talentul sportivului. Nu putem avea alt obiectiv decât acesta, să ridicăm condiția fizică specifică sportivului, în funcție de nevoile sale. Talentul jucătorului este cel care l-a făcut membru al acestei echipei, prin pregătirea fizică ne asigurăm că va avea condiția fizică necesară să facă ce le place cel mai mult, să joace și să câștige”, a mai punctat preparatorul fizic al vințenilor.

Lucian Nicolescu va efectua cel puțin două antrenamente alături de Mureșul Vințu de Jos, însă nu toate vor fi la sala de forță, anumite ședințe de pregătire se vor desfășura și pe terenul de fotbal.

Lucian Nicolescu este preparator sportiv, antrenor specializat în fitness, iar în prezent își susține antrenamentele la sala de fitness, dar și pe terenurile de fotbal, tens sau unde mai este solicitat să-și exercite meseria.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.