Gheorghe Dănilă
Președinte Executiv
Data nașterii: 12.07.1970

Gheorghe Dănilă încă este președinte al Performanței Ighiu, în acte, dar după noua formulă, Dan Ursu ar urma să se ocupe de lucrurile administrative ale clubului. Dănilă ar urma să fie vicepreședinte la Ighiu, însă acesta a primit o propunere din partea altei divizionare terțe, Unirea Alba Iulia, care îl cheamă să ocupe aceeași funcție.

Gheorghe Dănilă este principalul om care a ridicat ștacheta la Performanța Ighiu, fiind alături de echipă de ani buni. Acesta ar urma să fie ”retrogradat” din funcțai de președinte după venirea investitorului Armando Popescu, fiindu-i propusă funcția de vicepreședinte. Pe aceeași funcție este chemat și la Unirea Alba Iulia, acesta confirmând interesul din partea divizionarei terțe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Deocmadată sunt la Performanța Ighiu și vreau să ajut echipa să pornească bine pe acest nou drum. Am primit propunerea de la Unirea, însă nu pot să ofer acum un răspuns”, a declarat Gheorghe Dănilă.

Gheorghe Dănilă a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Adorian Himcinschi la Performanța Ighiu în urmă cu doi ani, aceștia putând să lucreze din nou, de această dată, pe ”Cetate”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.