cupa romaniei - tragere16Luni, 11 ianuarie este ultima zi de înscrieri în Campionatul de Futsal organizat de Asociația Județeană de Fotbal Alba. Până în prezent și-au anunțat participarea 15 echipe din Liga a 4-a și a 5-a, dar și formații de juniori. Competiția va fi structurată pe criterii geografice, iar taxa de participare este de 100 de lei.

Potrivit secretarului general al AJF Alba, Mihai Tîra, 15 echipe și-au anunțat deja prezența la acest turneu fotbalistic, iar altele s-au declarat interesate. Cele 15 formații participante sunt: Olimpia Aiud, Mureșul Vințu de Jos, Inter Ciugud (seniori+juniori A1), Șurianu Sebeș, CS Ocna Mureș, FC Micești, Sportul Petrești, Limbenii Limba, Fortuna Lunca Mureșului, Voința Stremț, Hidromecanica Șugag, LPS Sebeș (Juniori A+B) și Spicul Bucerdea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În funcție de numărul de participante vor fi alcătuite grupe, împărțite pe criterii geografice. Partidele vor urma să fie găzduite în sălile de sport de la: Sebeș, Vințu de Jos, Valea Lungă, Ocna Mureș și Unirea.

Taxa de înscriere este de 100 de lei, la care se mai adaugă 15 lei pe meci pentru baremul arbitrilor și asistența medicală. Echipele participante vor putea trece pe foi maximum 12 jucători legitimați sub egida clubului, dar și persoane din staff, iar turneul se va disputa în sistem 4+1 jucători, nefiind permise alunecările.

Vă reamintim că luni este ultima zi de înscrieri!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.