Dalia-Sport-Daia-Română-Șurianu-1945-Sebeș117Președintele echipei Șurianu Sebeș, Daniel Popa și-a fixat țintele în ceea ce privește noul an. Dacă în 2015 Dani Popa s-a simțit ușor neglijat de șansă, în noul an acesta pare mai hotărât ca niciodată să-și îndeplinească dorințele.

Întrebat despre anul care s-a încheiat recent, Daniel Popa a fost tranșant în răspuns. „Din punct e vedere fotbalitic ne-a lipsit șansa, am avut foarte multe meciuri peste adversar, dominare sterilă și așa mai departe. Am fost al naibii de tineri în tur. Am avut doar un meci când ne-a surâs șansa, cu ASC Pianu 2013 când am marcat în minutul 90+3”, a declarat președintele echipei Șurianu Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la noul an are dorințe puține, însă bine structurate, principala țintă fiind modul de comunicare cu noul staff tehnic.  „Eu nu îmi doresc decât sănătate, atât mie, cât și jucătorilor. Comunicare și sinceritate maximă, asta vreau să fie în noul colectiv”, a mai punctat Daniel Popa.

Cel mai frumos moment din 2015: „Încerc să mă bucur de fiecare zi și de fiecare zi pe care o petrec în preajma unei echipe de fotbal”

Cel urât moment din 2015: „Meciul de la Daia Română. Atunci m-am simțit total neputincios. A fost un singur meci în care n-am avut ce să facem. Atât de ambițioși au fost că jucam o săptămână și nu câștigam”

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Comunicare si sinceritate maxima :)) pffff….
    Total neputincios :)) mda…

    In rezumat, pentru marele tau proiect: ai money, love story…n-ai money, i’m sorry :)) promovare…alta data!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.