Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia47Mureșul Vințu de Jos mai are puține zile până la barajul de promovare! Unul dintre cei mai experimentați mijlocași din lotul antrenat de Dan Mănăilă, Mădălin Popa așteaptă cu nerăbdare primul joc de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Aflat la prima aventură în Liga a IV-a, fotbalistul originar din Oradea s-a simțit excelent la Vințu de Jos, formație alături de care a cucerit titlul de campioană a județului Alba, asta deși a avut de recuperat un ecart de șapte puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”N-am mai jucat niciodată la Liga a IV-a, însă din ce am vorbit și cu alți fotbaliști nivelul Ligii a IV-a din Alba mi se pare destul de ridicat, în comparație cu celelalte județe. A fost o experiență plăcută până acum și sperăm să se termine cu promovarea în Liga a III-a”, a declarat Mădălin Popa, mijlocaș Mureșul Vințu de Jos.

În iarnă Mureșul Vințu de Jos se afla pe locul secund la șapte puncte în urma liderului Viitorul Sântimbru, având același număr de puncte cu ASC Pianu 2013 și Șurianu Sebeș. Întrebat dacă mai credea în titlu, Mădălin Popa a fost cinstit. „Sincer dacă nu credeam, nu veneam. Având în vedere Liga a IV-a, unde în general nu se pierd puncte, șapte puncte mi se păreau foarte multe, nici nu știam cum e campionatul, dar am avut încredere că le putem recupera”, a mai punctat Mădălin Popa.

Sâmbătă prima manșă a barajului: „Am încredere 100% că putem promova”

Sâmbătă la Vințu de Jos va avea loc prima manșă a barajului de promovare, iar returul este programat pe 25 iunie la Luduș, unde echipa lui Dan Mănăilă poate celebra promovarea.

„Pentru noi nu există altceva decât câștigarea barajului, până la capăt ne dorim să promovăm. Vă fi un meci dificil având în vedere că ei au terminat pe primul loc și că au marcat atâtea goluri, dar eu am încredere 100% că putem promova. În dubla manșă se poate întâmpla orice, nu pot să zic că există o favorită. Binențeles că noi plecăm încrezători și doar cu gândul de a promova, nu ne gândim la altceva”, a mai adăugat Mădălin Popa.

Mijlocașul echipei din Vințu de Jos s-a declarat încântat de condițiile găsite la Vințu de Jos, echipa fiind aliniată la standarde superioare nivelului în care evoluează.

„Am fost încântat de ceea ce am găsit la Vințu de Jos, am avut liniște din punct de vedere financiar. E meritul tuturor, fiecare om implicat în acest proiect și-a adus contribuția la titlul de campioană”, a încheiat Mădălin Popa. 

Mădălin Popa este născut pe 31 mai 1992 și are la activ două promovări. Una în Liga 1 cu FC Bihor Oradea și una în Liga a II-a, cu FCM Baia Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.