CSM Lugoj-Performanta Ighiu16Cu toate că Rareș Baba a renunțat la cariera de fotbalist la începutul acestui an pentru a se dedica iluzionismului, portarul crescut de Unirea Alba Iulia a revenit la Performanța ighiu. Acesta a acceptat noua ofertă a echipei pregătite de Adorian Himcinschi și astfel rămâne a 3-a variantă pentru postul de portar după Bodea și Lazăr.

Chiar dacă Rareș Baba este un iluzionist apreciat în Alba Iulia, ”magia” a fost făcută de Adorian Himcinschi, antrenorul Ighiului, care l-a întors din drum pe portarul albaiulian ce dorea să se dedice unei alte cariere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rareș Baba va figura în continuare în echipa Performanței Ighiu, urmând să asigure și un post de rezervă pentru un junior.

”Am primit o ofertă foarte bună din partea Perfromanței Ighiu și am ales să continui aici. Am pus și o condiție care mi-a fost acceptată, în zilele când am spectacole de iluzionism să fiu învoit. Sunt genul de persoană care atunci când face ceva își dorește să dea maximum, iar așa voi face și în pregătirea de la Performanța Ighiu”

Titular pentru postul de portar la Performanța Ighiu este Roberto Bodea, iar rezervă figurează Alexandru Lazăr, transferat de la Energia Săsciori.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.