Metalurgsitul Cugir - Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic25După succesul din prima etapă 2-0 cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, Metalurgistul Cugir va avea parte vineri de o deplasare dificilă pe terenul formației Măgura Cisnădie. Partida din Sibiu va începe la ora 15.00, iar fotbaliștii pregătiți de Călin Moldovan sunt în căutarea celei de a 2-a victorii consecutive, rezultat care ar aduce un moral bun pentru partida de săptămâna viitoare contra liderului Poli Timișoara.

Cu un joc de posesie foarte bun și dominarea clară a adversarului în prima etapă, Metalurgistul Cugir încearcă să își rezolve problema golului la Cisnădie, fotbaliștii de sub Drăgana fiind lipsiți de concentrare în fața porții, iar meciul campionatului va avea loc săptămâna viitoaare contra liderului Poli Timișoara. Însă, până atunci, Itu și compania au o deplasare dificilă la Cisnădie, unde nou promovata s-a dovedit a fi o nucă puternică pe teren propriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează meciul de la Cisnădie. Eu am vorbit cu fotbaliștii mei după partida cu Becicherecu, sunt băieți de caracter și sunt convins că jocul nostru va arăta mult mai bine. Ei au înțeles că nu putem avea două meciuri conescutive cu un joc rău. Ne dorim toate cele 3 puncte”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

De partea cealaltă, Măgura Cisnădie a trecut cu 2-0 în prima etapă de Millenium Giarmata, iar fotbaliștii sibieni se află pe poziția a 11-a în clasament cu 16 puncte acumulate. Elevii lui Ioan Luca sunt mai puternici pe teren propriu, loc în care au obținut mai bine de jumătate din punctele adunate, semn că partida din județul Sibiu va fi una disputată și deschisă oricărui rezultat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.