În această perioadă de mercato, finanțatorul Armano Popescu, cel care a părăsit ”Arinii” Sebeșului, este mai curtat decât fotbaliștii. Acesta a purtat discuții cu Performanța Ighiu, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia, însă nu a luat nicio decizie clară, urmând să își așterne gândurile până la finalul acestei săptămâni. Cu toate astea, Armando Popescu a precizat că după discuțiile pe care le-a avut cu cele 3 cluburi, ”soluția cea mai viabilă ar fi Metalurgistul Cugir”.

Armando Popescu s-a rupt de Șurianu Sebeș, după mai multe divergențe cu președintele Dani Popa. Acesta nu dorește să se retragă din fotbal și astfel a devenit cel mai ”vânat” transfer al iernii. Deși în primă fază părea să se îndrepte către Performanța Ighiu, problemele bugetare de la club l-au făcut să pună în balanță și celelalte soluții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Deocamdată sunt în discuții și nu am hotârât nimic. Încă analizez, se discută pe cifre în unele locuri. Am discutat cu Performanța Ighiu, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia. Astea sunt variantele! Nu am preferințe, dar lucrurile sunt diferite. La unii se mișcă greoi treaba, ceilalți ar vrea să facă, dar să fac eu și ei să se uite. Nu am soluții concrete! În momentul de față, cea mai viabilă dintre variante este Metalurgistul Cugir, dar asta nu înseamnă că am luat o hotărâre”, a precizat finanțatorul Armando Popescu.

Și cum se spune că ”timpul le așterne pe toate”, la fel va decide și în cazul ”transferului” lui Armando Popescu, care nu vrea sub nicio formă să părăsească scena fotbalului din județul Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.