Liga a 2-a este eșalonul în care mai mulți fotbaliști și antrenori din județul Alba sunt angrenați în lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. În prima etapă din 2017, a avut loc duelul direct dintre echipele antrenate de doi conjudețeni, FC Brașov, pregătită de albaiulianul Cornel Țălnar, respectiv Olimpia Satu Mare, formație antrenată de Bogdan Andone.

La nivel de jucători, Ionuț Neag, originar din comuna Pianu de Jos, este legitimat la liderul Juventus București, formație care a stat în prima etapă din 2017.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un duel al antrenorilor din Alba a avut loc în deschiderea eșalonului secund, sub Tâmpa, unde FC Brașov a întâlnit Olimpia Satu Mare. Cornel Țălnar a fost învins de aiudeanul Bogdan Andone, fratele lui Radu Andone, tehnicianul Transalpinei Șugag.

Alături de Olimpia Satu Mare, Bogdan Andone a urcat pe poziția secundă în clasamentul Ligii a 2-a, loc direct promovabil în Liga 1, în timp ce FC Brașov a suferit întâiul eșec stagional pe teren propriu și a coborât pe locul al 5-lea, cu 38 de puncte.

Călin Cristea a evoluat pentru Dunărea Călărași în egalul, 2-2, cu CS Mioveni, iar portarul Metalului Reșița, Vlad Ignat a stat în prima etapă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.