baiaBaia Mare așteaptă cu sufletul la gură duelul cu Steaua București din optimile Cupei României la fotbal, evenimentul fiind un prilej de sărbătoare în Maramureș. La acest regal fotbalistic pentru băimăreni și-au anunțat prezența mai mulți iubitori ai fotbalului din județul Alba, pentru a fi alături și pentru a-i urmări pe foștii uniriștii Florin Ilie, Paul Păcurar și Ionuț Bratima de la FCM Baia Mare, dar și pe Nicușor Stanciu – decarul campioanei României, Steaua București.

Celebrul vers auzit tot mai des pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, ”Unirea nu moare” va fi mâine la înălțime pe culmile Maramureșului. Revelația Ligii Secunde din fotbalul românesc, liderul seriei a 2-a FCM Baia Mare va evolua pe propriul teren în optimile Cupei României, contra campioanei FCSB. În lotul maramureșenilor se regăsesc 3 fotbaliști care au făcut primii pași în fotbal la Unirea Alba Iulia, Florin Ilie, Paul Păcurar și Ionuț Bratima, toți 3 albaiulieni și iubitori ai alb-negrilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, cel mai bun produs al Unirii Alba Iulia din ultimii ani, Nicușor Stanciu va veni la Baia Mare cu gândul la victorie, fiind cunoscută intenția roș-albaștrilor de a rămâne în lupta pentru toate cele 3 trofee interne.

Nu puține au fost momentele în care cei 4 enumerați mai sus au pomenit Unirea Alba Iulia, club care se zbate în aceste momente într-un purgatoriu vid, deschis din lipsa de atenție din partea autorităților locale.

Contraexemplul situației fotbalistice din județul Alba vine de la Baia Mare, unde Primăria și Consiliul Local Baia Mare au aprobat o sumă importantă pentru contractarea unei nocturne mobile, tocmai pentru a găzdui meciul cu Steaua pe teren propriu.

La ora meciului cu Steaua, tribunele Stadionului ”Viorel Mateianu” din Baia Mare vor fi neîncăpătoare, după mai bine de 20 de ani de la ultimul duel dintre cele două formații.

La meci și-au anunțat prezența foarte mulți spectatori din Alba Iulia, prieteni ai fotbaliștilor amintiți mai sus, sau simpli suporteri ai echipei Steaua București.

sursa foto: fcmbaiamare.ro, gsp.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.