minerul-motruMureșul Vințu de Jos a mai parafat un transfer. Fundașul Iulian Iclănzan de la Minerul Motru va evolua în returul acestui sezon la Mureșul Vințu de Jos, formație angrenată în lupta pentru titlu.

Iulian Iclănzan poate juca atât fundaș dreapta cât și fundaș central și are în palmares și o promovare în Liga a II-a alături de Pandurii II Târgu Jiu.

”Mă bucur tare mult că am ales să vin la Vinț. Din câte am auzit este un club foarte serios, ne așteaptă 15 finale trebuie să fim uniți tot grupul și sper ca la sfârșitul campionatului să ne bucurăm cu toții de promovare”, a declarat Iulian Iclănzan.  
În vârstă de 24 de ani Iclănzan a mai jucat pentru Pandurii II Târgu Jiu, Minerul Motru și Minerul Lupeni (Liga a II-a), însă nu regretă că a venit la Mureșul Vințu de Jos. „Nu regret că am ales să plec de la Minerul Motru și să vin la Vințu de Jos. Am renunțat la toți banii ca să vin la Vinț . Nu au contat banii, dar nu s-a mai putut, nu aveam nici un fel de motivație. Cum se spune în fotbal, un șut în fund un pas înainte”, a declarat Iclănzan.
Iulian Iclănzan reprezintă a șaptea achiziție de la venirea lui Mănăilă după Bănică (Minerul Motru), C. Preda (FC Milcov), A. Moldovan (Unirea Jucu), Stelea (ASC Pianu), Ionuț Tătar (Luceafărul Oradea) și R. Dulap (Universitatea Cluj).
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

foto:Liga2.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.