Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu10Șurianu Sebeș a dat primele bombe pe piața transferurilor în fotbalul județean. Echipa din Arini a reușit să îl convingă pe Marius Neagu să se alăture lotului din Sebeș, acesta lăsând Metalurgistul Cugir, formație la care a evoluat mai puțin în ultima perioadă. Și fundașul Ștefan Radu s-a despărțit de gruparea din Cugir, acesta a plecat la o echipă din diviziile inferioare ale Germaniei, însă dacă nu se va acomoda va ajunge și el la Șurianu Sebeș.

După doi ani în care a luptat timid pentru câștigarea Ligii a 4-a Alba, Șurianu Sebeș pare să își fi reglat obiectivul pentru următorul sezon, iar Daniel Popa, președintele echipei din Arini a reușit două lovituri pe piața transferurilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doi fotbaliști, originari din Sebeș, Marius Neagu și Ștefan Radu, care au evoluat pentru Metalurgistul Cugir au semnat cu Șurianu Sebeș, experiența acestora putând să fie decisivă pentru echipa care a terminat sezonul trecut pe poziția secundă în Liga a 4-a.

„Sunt doi jucători pe care i-am dorit de mult timp. Sunt sigur că experiența lor își va spune cuvântul”, a decalrat Daniel Popa, președintele echipei din Sebeș.

Dacă Marius Neagu este sigur că va îmbrăca tricoul Șurianului în sezonul următor, nu la fel de clare sunt lucrurile pentru Ștefan Radu. Fostul fundaș al Cugirului a plecat în Germania la o echipă din eșaloanele inferioare, iar în cazul în care nu se va acomoda va ajunge în orașul său natal.

Alături de Ștefan Radu este și Dragotă, portarul hunedorean, care în sezonul trecut a evoluat și el tot pentru Metalurgistul Cugir.

Incertitudine pe banca tehnică la Sebeș!

Dacă în returul sezonului trecut Mihai Manea și Raul Oargă au fost responsabili de banca tehnică a echipei din Sebeș, viitorul este unul nesigur. Daniel Popa nu a putut să dea informații concrete referitoare la acest aspect, urmând să ia o decizie în cel mai scurt timp.

De asemenea, nici viitorul finanțatorului Armando Popescu nu este sigur la echipa din Arini, însă Daniel Popa a precizat în legătura cu acesta că: ”este strict alegerea lui. Am pornit împreună pe un drum, care nu a fost deloc ușor!”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.