Performanta Ighiu - Becicherecu44Aflate la mijlocul returului, echipele din Seria a 4-a din Liga a 3-a vor avea parte de o etapă intermediară, partidele urmând să se desfășoare la mijlocul săptămânii viitoare. Metalurgistul Cugir va sta, iar Performanța Ighiu, echipa de pe poziția a 3-a din C4 va avea parte de o deplasare dificilă, miercuri, de la ora 17.00, la Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. 

Etapa intermediară din C4 va avantaja Poli Timișoara, echipa din Banat putând să revină pe primul loc având în vedere că Metalurgistul Cugir va sta. Formația lui Călin Moldovan va avea un plus din acest fapt, oficialii formației de sub Drăgana având mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti meciul de sâmbată viitoare cu Pandurii Târgu Jiu II, duel care va avea loc tot în deplasare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De celalată parte, Performanța Ighiu va avea parte de o deplasare extre mde dificilă, în Banat, în fieful unei echipe cu pretenții din C4 – Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, trucă care înaiten de startu lsezonul și-a aanunțat intenția de a face pasul în Liga a 2-a.

Meciul dintre cele două combatante va avea loc miercuri, de la ora 17.00. În tur, pe Cetate, partida dintre Ighiu și Becicherecu s-a terminat cu scor alb, cu un joc modest din partea ambelor părți.

Așadar, iubitorii fotbalului din Alba nu vor avea parte duelurile Ligii a 3-a în timpul săptămânii, după ce Cugirul va sta, iar Ighiul va juca în deplasare în județul Timiș.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.