Muresul Vintu de Jos-Hidro Sugag amical50O hotărâre a Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba duce la sporirea măsurilor de siguranță în meciurile de foc ale campionatului. Astfel, la partida de duminică dintre Mureșul Vințu de Jos și Viitorul Sântimbru au fost delegați doi observatori, un lucru mai puțin obișnuit la nivelul fotbalului județean. Tiberiu Horvath va fi responsabil cu brigada de arbitri, iar Ion Ilie va superviza organizarea și desfășurarea meciului. 

Odată cu noua față a Mureșului Vințu e Jos, partida dintre echipa lui Dan Mănăilă și Viitorul Sântimbru a devenit cea mai așteptată. Toate părțile implicate în fotbalul județean văd acest duel precum o finală, iar echipa care se impune poate lua totul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Importanța jocului s-a simțit și în AJF Alba, luându-se decizia de a fi delegați doi observatori la acest duel pentru a crea cele mai bune condiții de desfășurarea ale organizării jocului.

Astfel Tiberiu Horvath, șeful comisiei de observatori va superviza prestația arbitrilor, iar Ion Ilie va fi responsabil de organizarea și desfășurarea acestui meci. Partida va fi oficiată de Sergiu Popa la centru, ajutat la cele două tușe de Daniel Popa și Cristian Man.

De asemenea la meciul de duminică vor fi sporite și măsurile de siguranță având în vedere că Viitorul Sântimbru va beneficia de un aport mare din partea fanilor. Foarte multă lume și-a anunțat prezența la această partidă, meci care se anunță extrem de disputat și echilibrat, în care prima șansă refuză să îi revină cuiva.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.