Industria Galda de Jos - Unirea Jucu-57Chiar dacă în urma cu două etape Paul Ciucă își dorea un derby pentru locul 1, meciul cu Luceafărul Oradea va avea doar iz de meci important, având în vedere că liderul din Bihor s-a desprins la 6 puncte de formația care a provocat fenomenul ”Panică la Galda”. Cu toate astea, partida dintre Industria Galda de Jos și Luceafărul oradea ține capul de afiș al Seriei a 5-a din Liga a 3-a, duelul urmând să se consume sâmbătă, cu începere de la ora 17.00 pe Galda Arena. 

Rănită la orgoliu după înfrângerea de la Dej, Industria Galda de Jos vrea să își curețe rănile cu liderul Seriei a 5-a, o formație foarte puternică, ce își dorește cu orice preț promovarea în eșalonul secund al fobalului românesc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Întâlnim o echipă care este practic de divizia B cu lot și susținere financiară aferente. Ca să ne dăm seama de forța lor vă spun că a trecut în jocurile de pregătire de ASU Politehnica Timișoara la o diferență de 3 goluri. Vor neapărat să promoveze! Noi jucăm acasă și așa cum am obișnuit publicul vom juca cu ambiție maximă, dar trebuie să și putem să facem aceste lucruri”, a declrat Paul Ciucă, antrenorul Industriei.

La meciul contra liderului, Paul Ciucă nu se va putea baza pe Filip Morar – accidentat, întindere musculară, urmând să mai fie discuții asupra folosirii lui P. Medrea – întindere, sau chiar Bodea – acuză stări gripale.

Totuși, Galda a primit și o veste bună, Răzvan Frențiu se va afla pentru prima oară în lot după operația de apendicectomie suferită în iarnă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.