Terenul de fotbal al bazei sportive din Cricău va găzdui sâmbătă, de la ora 9.00, un meci de fotbal special. 

Va fi o dispută a prieteniei între echipele Gloria Cricău (antrenor Peter Drăgan, 66 de ani) şi Sportul Tibru (antrenor Emil Groza, 77 de ani), care vor aborda partida cu loturi compuse din câte 25 de jucători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Meciul de suflet sportiv” de la Cricău este la a doua ediţie, iar organizatorii, în frunte cu consilierul local Darius Nicolae Iacşa şi Ioan Şchiop, au pregătit în cel mai mic detaliu această manifestare.

Toţi protagoniştii vor fi răsplătiţi cu cupe, medalii şi premii, iar din program nu va lipsi repriza a treia, de socializare, care se va desfăşura la Tibru.

La Gloria Cricău, grupare care sârbătoreşte 45 de ani de la înfiinţare, vor avolua, între alţii, Valer Grozav (tatăl lui Gicu Grozav) şi Ioan “Penghiu” Păcurar, lipsind, din motive obiective, tatăl lui Nicu Stanciu. De partea cealaltă, unul dintre echipierii Sportului Tibru, grupare cu o vechime de 34 de ani, va fi Ioan Lupşan, tatăl lui Daniel Lupsan.

Trei personalităţi ale fotbalului judeţean, Cornel Ţălnar, Neluţu Popa şi Petru Truţă, sunt invitaţi de onoare ai evenimentului de la Cricău.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.