Industria Galda de Jos a fost revelația turului de campionat în Seria a 4-a din Liga a 3-a, echipa lui Paul Ciucă aflându-se printre formațiile fruntașe. Aventura a început chiar la debutul în noul sezon, cu o victorie excepțională, scor 3-1, la Cetate Deva, formație, care sâmbătă, de la ora 15.00, poposește în județul Alba, cu sete de revansă pentru rezultatul din tur. Chiar dacă Galda traversează vremuri grele di npunct de vedere financiar, atmosfera este bună, iar Paul Ciucă așteaptă o evoluție bună a elevilor săi. 

Aflată în corzi după ce a fost anunțată amânarea bugetului până în luna mai, Industria Galda de Jos caută să își păstreze cadența din prima parte a campionatului. Paul Ciucă este conștient de aceste vremuri grele, însă a precizat că fotbalul ocupă primul loc în sânul echipei sale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totodată, tehnicianul echipei din Alba a precizat că se așteaptă la o replică grea din partea oponenților, care vin cu sete de revanșă după rezultatul neașteptat din tur. Paul Ciucă speră ca probleme din afara vestiarului să nu influențeze jocul și așteaptă o evoluție bună a elevilor săi.

„Întâlnim un adversar cu pretenți ide promovare. Sunt convins că nu ne vor mai lua de sus, cum au făcut-o în tur. Faptul că nu am avut condiții bune de pregătire, din cauza vremii de afară și a stării proaste a terenurilor, plus problemele financiare ivite între timp, sper să nu ne afecteze evoluția. Noi vom vorbi pe teren”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industrie Galda de Jos.

Nu sunt probleme în privința lotului Industriei pentru duelul cu Deva, singurul semn de întrebare planând asupra juniorului Cristian Vonya, care a ratat o etapă din perioada de pregătire din cauza unor probleme dentare.

Meciul dintre Industria Galda de Jos și Cetate Deva este un real derby pentru locurile fruntașe, ambele formații aflându-se la egalitate de puncte în clasament, 22 la număr. Galda are un golaveraj mai bun și ocupă poziția a 5-a, pe când Deva se află pe locul al 6-lea.

De partea trupei hunedorene, sunt câteva ”reveniri” în județul Alba, în lotul formației Cetate Deva, aflându-se fotbaliști care au evoluat pentru Performanța Ighiu în trecut, precum: Bodea, Cornea, Boldea, Făgărășanu sau Szekely.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.