Metalurgistul Cugir a evoluat în deplasare, în cea de a 2-a etapă a returului, la CS Iernut. A fost un meci nebun în Mureș, după ce Cugirul a avut 2-0 la pauză, prin golurile marcate de căpitanul Itu (21) și juniorul Udrea (32), ambele reușite venind în urma unor cornere, însă imediat după reluare, Iernutul a punctat prin Moldovan (49) și a micșorat diferența, iar apoi duelul a prins un scenariu interzis cardiacilor! Iernutul a egalat din penalty (53), însă Metalurgistul și-a asigurat victoria 5 minute mai târziu, când L. Tudor a punctat pentru 3-2.

Cugirul a început perfect meciul și nu le-a dat nicio șansă adversarilor să se apropie de poartă. Mai mult, Itu a deschis scorul în min. 21, când a deviat cu capul un balon venit din corner.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot Itu a contribuit și la majorarea avantajului, aceste deviind balonul spre poartă, de unde Udrea făcut 2-0.

Imediat după primul fluier al reprizei secunde, Moldovan a punctat pentru 1-2, aprinzând partida. Mai mult, Iernutul a egalat la 2, în minutul 53, anulând avantajul oaspeților.

Cugirul nu a căzut, după ce s-a văzut egalată și a forțat imediat după primirea celui de-al doilea gol, iar bucuria gazdelor a durat puțin, după ce L. Tudor a adus din nou Metalurgistul în avantaj, în min. 58., tot în urma unui gol venit după o fază fixă.

Jocul s-a echilibrat în partea secundă, însă cugirenii au mai ratat două ocazii importante, prin Șuteu și Ciobanu. Scor final 3-2 pentru Metalurgistul, care își continuă seria bună și câștigă 3 puncte importante. În următoarea etapă, echipa pregătită de Călin Moldovan va evolua tot în deplasare, la ASA Târgu Mureș II.

Metalurgistul Cugir

12
Ciubotariu
23
Tătar
8
Itu
5
Maftei
25
Bold
21
L. Tudor
24
M. Popa
20
Șuteu
16
Tăban
22
Șaucă
17
Udrea

Rezerve: 1. Vlase, 19. Marinoiu, 9. Codrea, 10. Stoianof, 7. A. Radu, 11. Iovănescu, 18. Cioban. Antrenor Călin Moldovan. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.