Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara167Metalurgistul Cugir a profitat din plin de pașul greșit făcut de ASU Poli Timișoara la Filiași, iar trupa lui Călin Moldovan a câștigat cu 4-1 (2-1 la pauză) meciul de la Minerul Motru, devenind cu această victorie noul lider al Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Golurile Cugirului au fost trecute în dreptul lui Necșulescu (5 – penalty), L. Itu (14), Tăban (49) și Cîrstean (55) – ultimul cu o execuție de la centrul terenului. Metalurgistul Cugir are în momentul de față un punct față de Poli Timișoara și 3 mai multe față de Performanța Ighiu, campionatul anunțându-se unul extrem de atractiv.

Cu toate că se așteptau la o replică dârză din partea oponenților, jucătorii pregătiți de Călin Moldovan au gestionat bine deplasarea din sud și au deschis rapid scorul prin Necșulescu (min. 5 – penalty).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În min. 14 Lucian Itu a marcat din nou pentru echipa sa, finalizând șutul-centrare al lui Șuteu.

Gazdele nu s-au predat și în min. 21 au reușit să puncteze prin Ghighilicea dintr-o lovitură liberă excelent executată în viclul porții lui Tiut, reușita consemnând și scorul pauzei, 2-1 în favoarea Metalurgistului.

La fel ca și în prima parte, Cugirul a punctat imediat după ieșirea de la cabine prin fundașul Tăban (min. 49), iar Cîrstean a stins tabela în min. 55, ducând scorul la 4-1 cu un șut de la mijlocul terenului, profitând de ieșirea portarului advers.

Cu această victrie Metalurgistul Cugir a ajuns la 44 de puncte în clasament, având un punct peste Poli Timișoara și 3 peste Performanța Ighiu, cealaltă reprezentantă a județului Alba în Seria a 4-a.

Minerul Motru: Noană Cosmin, Stăncuțu Cosmin, Nueleanu Adrian, Colareza Dănuț, Tudoran Gheorghe, Nicoloff Răzvan, Ghighilicea Claudiu, Pruteanu Costel, Dinu Ionel, Drăgan Ioan, Sirmon Cosmin. Rezerve: Hanu Valentin, Iancu Beniamin, Vrâncuți Mădălin, Năuiu Daniel. Antrenor: Alecu Ion

Metalurgistul Cugir: Tiuț Călin, Preda Alex, Letan Cosmin, Huțanu Alin, Chelaru Marius, Piko Bogdan, Itu Lucian, Necsulescu Radu, Taban Andrei, Șuteu Alin, Cârstean Adrian. Rezerve: Dragotă Cosmin, Neagu Marius, Afrapt Andrei, Petricău Valentin, Iovu Sandu, Radu Ștefan, Iovănescu Andrei. Antrenor: Moldovan Călin

În etapa următoare, Metalurgistul Cugir va primi vizita formației CSM Lugoj, într-o altă întâlnire extrem de interesantă în C4!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.