Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj5Metalurgistul Cugir a dat startul pregătirilor de vară cu gândul la următorul sezon al Ligii a 3-a. Doar 3 fotbaliști din vechea gardă au rămas sub comanda lui Călin Moldovan – Lucian Itu, Andrei Tăban și Ștefan Iovănescu, formația de la poalele Drăganei aflându-se în discuții avansate cu mai mulți jucători printre care se numără Horvat (portar – Unirea Jucu), Vezan (mijlocaș ofensiv – Farul Constanța) sau Radu Leonte (mijlocaș – FCM Baia Mare).

Călin Moldovan a sunat adunarea la formația terță Metalurgistul Cugir, iar la primul antrenament de luni, au venit mai mulți fotbaliști aflați în negocieri avansate cu clubul cugirean. Din vechiul lot au rămas Lucian Itu, Andrei Tăban și Ștefan Iovănescu, însă antrenorul Moldovan nu își face probleme și este convins că va lega o formație redutabilă până la startul pregătirilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O mulțime de jucători noi!

După exodul de la finalul sezonului, Metalurgistul Cugir are acum misiunea de a transfera foarte mulți fotbaliși, însă clubul din județul Alba se află în discuții avansate cu jucători din toată țara. Printre țintele vizate putem aminti: Daniel Popescu – (portar – Pandurii II Târgu Jiu), Adrian Horvat – (portar – Unirea Jucu, cu experiență la nivel înalt), doi juniori de la FC Brașov, Raul Negotei (mijlocaș, 1998) și Claudiu Pamfile (mijlocaș, 1998), Ovidiu Vezan (mijlocaș ofensiv) sau Radu Leonte (mijlocaș – FC Baia Mare).

La Metalurgistul Cugir se mai află în probe și fotbaliști recunoscuți la nivelul județului Alba, Ioan Gruian – Viitorul Sântimbru, Ionuț Bărculeț și Florin Stelea – ASC Pianu de Jos, ultimul contribuind la promovarea echipei Mureșul Vințu de Jos în Liga a 3-a.

Se deschide pepiniera Cugirului!

Metalurgistul Cugir a încercat în ultimii ani să acorde o mai mare atenție și importanță sectorului juvenil, iar acum, divizionara terță începe să culegă roadele. Nu mai puțin de 4 fotbaliști de la echipa de juniori republicani a clubului de sub Drăgana au fost chemați la pregătiri cu echipa mare, Călin Moldovan punctând că toți copiii Cugirului vor avea șanse să se afirme la nivel de seniori. Cei 4 jucători prezenți la reunirea lotului sunt: Mihai Udrea (mijlocaș), Marian Codrea (atacant), George Enache (fundaș central), Alexandru Cioban (fundaș stânga).

Moldovan: ”Nu știu câte echipe mai au condiții ca noi”

Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir a precizat că pornește încrezător la un nou drum alături de echipa sa, acest ținând să laude efortul autoritățiilor locale privind dezvolatarea și modernizarea Arenei Cugir.

„Dorim să facem o echipă competitivă și să mulțumim oamenii din Cugir, să îi mulțumim pe cei care au încrede în noi și să fim în primele locuri ale seriei, să jucăm un fotbal bun. Nu știu la câte echipe de Liga a 2-a și a 3-a găsești așa ceva, la condiții mă refer! Nu știu dacă sunt 3 baze de genul nostru în primele divizii. Au făcut un lucru extraordinar, care va rămane în timp! Cugirul trebuie să se mândrească cu Arena Cugir”, a precizat Călin Moldovan.

În această săptămâna mai sunt aștepați fotbaliști la Cugir, urmând ca de luni, formația să intre într-un cantonament la nivel local. Până atunci, Metalurgistul Cugir va întâlni Șurianu Sebeș în meci amical, sâmbătă, în orașul de la poalale Drăganei. Chiar dacă datele de disputare nu au fost bătute în cuie, Metalurgistul va avea o dublă amicală și cu Industria Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.