Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara151În weekend-ul trecut, Metalurgistul Cugir a reușit să preia fotoliul de lider, după victoria de la Motru cumulată cu pasul greit făcut de ASU Poli la Filiași. Echipa de sub Drăgana a ajuns la 44 de puncte, cu unul mai mult decât formația din Timiș și 3 peste Performanța Ighiu. Acum, Metalurgistul se află pe poziția mult visată încă de la începerea sezonului, iar oficialii formației din Alba consideră că o eventuală promovare în Liga a 2-a depinde numai și numai de ei.

Cu Lucian Itu, căpitanul echipei echipei, aflat în formă maximă, Metalurgistul Cugir a clădit încet, dar sigur, iar acum, se află pe prima poziție în clasament cu 44 de puncte acumulate. Un singur pas greșit au făcut fotbaliștii lui Călin Moldovan – egalul de la Cisnădie, dar și-au recuperat punctele din succesele următoare, trecând inclusiv de Politehnica Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Călin Moldovan, antrenorul formației de sub Drăgana a explicat creșterea de formă a echipei pe care o pregătește și a ținut să sublinieze faptul că elevii săi sunt obligați să rămână cu picioarele pe pământ indiferent de ce adversar le iese în cale.

”Avem ce ne-am dorit! Mai avem mult până la capăt, mai avem mult de muncit, nimic nu e jucat! Sunt 27 de puncte puse în joc, dar faptul că am ajuns în postura de lider ne oferă încredere și ambiție, dar suntem conștienți că nu am rezolvat nimic în ceea ce privește obiectivul. Trebuie să rămânem la fel de concentrați, de modești, pentru că depindem acum numai și numai de noi. Este greu, dar frumos! Pentru asta muncim! Ne dorim să fim printre cei mai buni! Este de apreciat aportul tututor din Cugir pentru ceea ce se construiește aici! Cugirul merită Liga a 2-a, iar o promovare ar răsplăti toate eforturile și ar fi o încununare pentru ceea ce se întâmplă aici”, a declarat Călin Moldovan.

Succesul formației din județul Alba a fost explicat și de către Bogdan Petric, managerul general al Metalurgistului Cugir.

”Sunt bucuros pentru noua victorie și, normal, pentru faptul că suntem pe primul loc. Cugirul merită să fie pe locul 1 și perăm ca și la finalul campionatului să fim acolo. Nu am realizat încă nimic. Mai sunt 27 de puncte puse în joc și dacă nu vom rămâne la fel de concetrați și serioși nu am făcut nimic prin faptul că astăi suntem lideri. Ne-am bucurat până luni de acest pas, dar apoi ne-am reluat munca. Fiecare partidă va fi una de foc, a nervilor tari și a voinței, și am încredere în băieți că vor da la fiecare meci totul pentru a câștiga”, a precizat Bogdan Petric.

Metalurgistul Cugir are toate atuurile pentru a face marele pas în eșalonul secund, infrastructură, stadion nou, precum și oameni implicați în viața sportivă. Însă, mai sunt 9 partide de disputat și totul este efemer în aceste momente, dar Cugirul are astăzi, prima șansă. Sâmbătă, de la ora 17.00, Metalurgistul va întâlni pe teren propriu CSM Lugoj, într-o încleștare de răsunet pe gazonul Cugir Arena.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.