IMG_4724Într-o partidă de verificare disputată la Ciugud, Metalurgistul Cugir a învins formația gazdă Inter, cu scorul de 6-0 (1-0 la pauză), după golurile marcate de A. Radu – dublă, Varodi, Negrescu, Udrea și Iovănescu. A fost ultimul meci pentru trupa lui Călin Moldovan înainte de startul Ligii a 3-a, pe când Inter Ciugud se va duela duminică, într-un triunghiular organizat la Ciugud, la care mai participă Dalia Sport Daia Română și Limbenii Limba.

Metalurgistul Cugir nu a avut nicio problemă în amicalul cu Inter Ciugud, formație căruia i-a marcat 6 goluri în disputa de astăzi, fără să primească. Chiar dacă și-a dorit un adversar mai puternic, Călin Moldovan s-a declarat mulțumit de joc și de cum s-au comportat fotbaliștii săi la această confruntare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Metalurgistul Cugir va debuta în noul sezon al Ligii a 3-a, sâmbătă în deplasare, pe terenul vicecampioanei Avântul Reghin.

Iată echipele folosite:

Inter Ciugud: Mureșan – Mitea, Andreica, Șuvaina, Miclea, Cristea, Păcurar, I. Gherman, M. Lupșan, D. Ursu, A. Rațiu. Au mai intrat: R. Damian, Covali, Florea, D. Rațiu. Antrenor Adrian Bicheși.

Metalurgistul Cugir: Vlase – Toriște, Mărinoiu, Negrescu, Maftei, Tăban, Itu, Vezan, Covaciu, Cocină, A. Radu. Au mai fost folosiți: Popescu – Varodi, Udrea, Iovănescu, D. Popa, Ciobanu. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.