Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu49Metalurgistul Cugir a pierdut într-o manieră incredibilă duelul cu Performanța Ighiu, după ce elevii lui Călin Modovan au condus autoritar jocul și au ratat o sumedenie de ocazii clare. Această înfrângere încă își lasă urme sub Drăgana, mai mult de atât, Cugirul ratând șansa să se apropie din nou de liderul ASU Poli. Sâmbătă, de la ora 18.00, Metalurgistul se va deplasa pe terenul echipei CS Ineu, însă principalul obiectiv al cugirenilor este să se regăsească și să treacă peste eșecul de marți.

Cu moralul la pământ, Metalurgistul Cugir va avea parte de un duel mai mult psihologic în deplasarea de la Ineu, formație foate puternică pe teren propriu. Călin Moldovan, antrenorul divizionarei terțe din Alba nu poate să treacă peste eșecul cu Ighiul, acesta precizând că ”ăsta ne este destinul”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând va fi o problemă să ne revenim psihic, e foarte greu acest lucru. Sper să putem să ne prezentăm în așa fel încât să jucăm fotbal, chiar dacă nu mai există miza promovării, dar va trebuie să ne facem datoria și vom încerca să câștigăm. Nu ne ducem cu gândul de a pierde, ci vom da totul să câștigăm. Marți am făcut cel mai bun joc din campionat, dar e strigător la cer ce s-a întâmplat. Băieții sunt afectați, și-au dorit foarte mult victoria, ne-a lipsit să băgăm mingea în poartă, și meciul se transforma în cel de la Timișoara pentru Ighiu. Ăsta ne este destinul. Ighiul nu a avut niciun merit în victorie, doar meritul că s-au prezentat”, a precizat Călin Moldovan, exrem de afectat de rezultatul partidei din ”Derby de Alba”.

Metalurgistul Cugir se va deplasa în Arad de pe poziția a 3-a în campionat, cu 51 de puncte adunate, pe când Ineul se află e locul al 11-lea, cu 28 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.