Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj45Metalurgistul Cugir nu a avut nicio emoție în a se impune în fața echipei Național Sebiș, cu toate că fotbaliștii din Arad au avut prestații bune înainte de acest meci și se aflau pe o traiectorie ascendentă. Elevii lui Moldovan au controlat partida cap-coadă, deși la pauză tabela a rămas imaculată. Cîrstean (50) și Ștefan Radu (80) au semnat golurile echipei de sub Drăgana, formație care cu acest rezultat a egalat Performanța Ighiu în clasament (51 de puncte), urmând ca departajarea să se facă weekend-ul următor, când Cugir Arena va găzdui derby-ul județului Alba.

Național Sebiș a reușit în urmă cu două etape să răpună liderul ASU Poli pe teren propriu, iar forbaliștii din Arad așteptau să se întâmple același lucru și cu Metalurgistul Cugir. Șucrurile nu au stat la fel, iar Cugirul a făcut un joc foarte bun și nu le-a oferit nicio șansă gazdelor să le amenințe victoria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Metalurgistul a fost preocupată de faza ofenisvă, în prima repriză trecând de 3 ori pe lângă deschiderea scorului, cea mai mare ratare aparținându-i lui Cîrstean, care l-a driblat pe portarul advers, însă a tras pe lângă din poziție favorabilă.

Cîrstean nu a rămas dator după ocazia ratată, iar în minutul 50 a reușit să marcheze pentru 1-0, după o greșeală gravă în defensiva oaspeților. Metalurgistul nu a scăpat jocul din mână, a controlat ostilitățile, iar în min. 80, Ștefan Radu a făcut 2-0, după o centrare din ovitură liberă expediată de Lucian Itu.

„Victorie importantă pentru noi după un joc foarte bun făcut de băieți. Îi felicit, merită toate laudele. Am întâlnit o echipă bună a seriei, pe care dacă o lași să joace îți pune mari probleme. Pentru noi nu este niciun derby meciul cu Ighiul, ne dorim 3 puncte, noi nu avem rivalități! Echipa are forță mare când este în formulă completă!”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Formația de sub Drăgana a revenit în coasta liderului Poli Timișoara, care are un meci mai puțin, iar în weekendu-ul care urmează este programat derby-ul județului Alba din Liga a 3-a dintre Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu.

Metalurgistul Cugir: Tiut – Bold, Letan, Ș. Radu, Huțanu, Goronea, Necșulescu, Chelaru, Iovu, Itu, Cîrstean. Rezerve: Lăncrăjan, Piko, Tăban, Neagu, Preda, Iovănescu, Afrapt. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.