Cu 12 rezultate pozitive la rând, Metalurgistul Cugir a intrat de 3 etape în ”hora de foc”, jucând meciuri extrem de dificile. La fel este și partida de vineri, ora 17.00, în deplasare la FC Zalău, ocupanta locului al 4-lea în clasament, cu 42 de puncte. Este practic o luptă pentru consolidarea podiumului, în cazul unei victorii, Cugirul depărtându-se la 6 puncte de formația din Sălaj.

Călin Moldovan este conștient de dificultatea acestei deplasări, însă antrenorul cugirenilor speră la un nou rezultat pozitiv, și mai mult, așteaptă o victorie a elevilor săi, care au un moral foarte bun înaintea acestei confruntări.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Jucăm la o echipă bună a seriei, echipă care a avut obiectiv promovare, dar care s-a îndepărtat de acest pas. Vom merge pe un teren pe care se ia foarte greu puncte, Zalăul a primit doar 5 goluri acasă. Este un meci în care nu există favorită, dar noi mergem să încercăm să scoatem maximum, cum am abordat fiecare partidă de până acum. Zalăul este o contracanditadă a noastră pentru locul secund, loc pe care noi vrem să îl consolidăm. Eu spun că va fi un meci echilibrat, un meci greu”, a declarat Călin Moldovan.

Antrenorul formației de sub Drăgana are din nou motive de bucurie și înaintea acestui joc, urmând să aibe întreg lotul valid pentru această confruntare.

De partea cealalată, FC Zalău și-a anunțat intenția de a promova în Liga a 2-a, însă rezultatele formației de sub Meseș nu au coincis cu îndeplinirea obiectivului. Mai mult, echipa din Sălaj vine după două înfrângeri, 0-1 cu Avântul Reghin și 0-2 cu CS Iernut.

La ultimul meci, FC Zalău s-a prezentat sub următoarea formulă:

FC Zalău: Mădălin Şandor – Grigore Turda, Paul Mateciuc, Cristian Bucur, Ionuţ Ţîrlea, Gabriel Coţi, Daniel Celea, Marius Hosu, Lucian Todea, Radu Ungurianu şi Alexandru Pop. Rezerve: Andrei Pop – Alexandru Taloş, Beniamin Boka, Sergiu Bercean, Sebastian Duma, Sergiu Horvat şi Cristian Tăbîrţă. Antrenor: Constantin Olariu.

Metalurgistul Cugir se află pe poziția secundă în clasament, cu 45 de puncte pe când FC Zalău ocupă poziția a 4-a, cu 42 de puncte, iar confruntarea de vineri, se anunță una încâlcită, de care pe care.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.