Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara234Metalurgistul Cugir vine după o victorie, scor 2-1 din deplasare de la Millenium Giarmata, iar viceliderul Seriei a 4-a se deplasează sâmbătă pe terenul altei formații aflate în coada clasamentului – Minerul Motru. Echipa din Gorj a evoluat în etapa precedentă pe ”Cetate”, unde a fost dezmembrată de Performanța Ighiu care a învins cu 4-0. Cu toate aceste rezultate, Călin Moldovan precizează că niciun meci nu este ușor și echipa sa va da totul în sud pentru a aduce sub Drăgana toate cele 3 puncte. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

La meciul din tur, Metalurgistul Cugir s-a impus cu 3-0 prin golurile marcate de Ștefan Radu, Adrian Cîrstean și Ionuț Radu, iar acum, Călin Moldovan așteaptă același deznodământ și cu toate că este la curent cu starea financiară proastă a formației din Motru, acesta speră la un joc bun din partea echipei sale și câștigarea celor 3 puncte. Totodată, antrenorul cugirenilor a fost sâmbătă la meciul de pe ”Cetate” pentru a-și spiona viitorii adversari.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Suntem hotărâți să câștigăm jocul, ne-am pregătit toată săptămâna, serioși, suntem concentrați, nu ne interesează câte goluri au primit de la Ighiu, Timișoara, ne interesează să câștigăm cele 3 puncte. Fiecare meci are istoria lui și noi trebuie să jucăm. Poli și Ighiul au făcut puncte la Giarmata, la Motru și sunt unde sunt. La fel trebuie să facem și noi. Noi trebuie să fim cât se poate de serioși și concentrați ca să câștigăm”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

De asemenea, tehnicianul formației de pe locul secund din Seria a 4-a a Ligii a 3-a speră la o suprafață de joc mai bună ca la Giarmata.

”Sper să avem parte de un teren bun, nu ca la Giarmata, unde nu are rost fotbalul din cauza suprafeței de joc”, a adăugat tehnicianul Cugirului.

Pentru partida de sâmbătă, Călin Moldovan nu se va putea baza pe serviciile unuia dintre cei mai constanți jucători, Florin Bold, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonașe, iar Ionuț Radu are încă probleme musculare și nu se cunoaște dacă va putea, sau nu va putea, fi folosit.

O veste bună pentru Metalurgistul Cugir o constituie revenirea lui Marius Chelaru la echipă, acesta fiind plecat aproximativ două săptămâni la acțiunile reprezentativei Under 19 a României.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.