Dacă Popescu a și plecat în cantonament cu Pandurii Târgu Jiu, a venit și momentul lui Bactăr să revina la formația sa de bază, acesta întârcându-se la Luceafărul Oradea. Este o pierdere grea pentru Călin Moldovan, care și-a pierdut unul dintre stâlpii defensivei, iar acum, oficialii echipei analizează posturile deficitare, dorind să transfere expres un portar și un fundaș central.

Sergiu Bactăr și Răzvan negrescu au alcătuit cuplul de fundași centrali la Metalurgistul Cugir, aceștia având evoluții apreciate în prima parte a sezonului. Acum, Bactăr a solicitat să fie lăsat să se întoarcă la Luceafărul Oradea,iar oficialii cugireni au ajuns la un acord cu fundașul în vârstă de 21 de ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un jucător care a jucat toate minutele, care și-a făcut bine treaba, dar niciun fotbalist nu este de neînclocuit și vom încerca să găsim soluții. A dorit să revină la Oradea, este o oportunitate să joace la Liga a 2-a și nu ne-am opus”, a precizat Călin Moldovan.

Tehnicianul Cugirului a precizat că de luni, va începe căutările pentru a realiza o serie de transferuri, fiind doriți expres sub Drăgana un fundaș central și un portar.

„Avem soluții la nivelul fundașilor centrali, pe Negrescu, pe Maftei, dar vom căuta să mai aduncem un jucător. În condițiile în care a plecat Popescu, mai avem nevoie de încă un portar”, a mai adăugat Călin Moldovan.

Având în vedere că lotu lse va reuni abia luni, de la ora 15.00, oficialii echipei nu au niciun nume proprus pentru aceste posturi. Există posibilitatea ca printre fundașii centrali să se regăsească Ștefan Radu, în cazul în care Șurianu Sebeș nu va putea să continue proiectul început în vară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.