Fără să știe ce înseamnă gustul înfrângerii în ultimele 8 partide, din care 4 victorii consecutive, Metalurgistul Cugir caută drumul spre al 5-lea succes la rând. Vineri, ora 15.00, sub Drăgana va ajunge CS Oșorhei, formație care a bifat și ea două victorii în actualul retur, și care se bazează pe o echipă tânără plină de ambiție. Cu toate astea, cugirenii nu accepta pași greșiți în încercarea de a rămâne pe podium, iar confruntarea se anunță una interesantă. 

Metalurgistul Cugir se află pe cai mari, cu 8 meciuri terminate cu rezultat pozitiv, din care 7 victorii și un egal. În primele 3 etape ale returlui, Cugirul a învins 3 echipe di nMureș, iar acum se află pe locul al 3-lea în clasament, având 35 de puncte. Vineri, echipa lui Călin Moldovan primește vizita formației CS Oșorhei, un meci dificil, dar în care, Cugirul pornește cu prima șansă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un meci pe care trebuie să îl tratăm foarte serios. Venim după două victorii în deplasare, trebuie neapărat să concretizăm munca pe care am depus-o în aceste săptămâni și să câștigăm mâine. Ne propunem să fim în plutonul fruntaș, iar pentru asta trebuie să câștigăm, mai ales că urmează o etapă în care vom sta. Băieții s-au pregătit bine, avem un moral bun și sunt convins că vom fi sută la sută concentrați și determinați la ora jocului. Oșorheiul este o echipă care a arătat mai bine în retur, este o echipă tânără și cred că vor veni să facă tot posibilul să nu piardă și e clar că meciul nu va fi ușor”, a precizat Călin Moldovan.

Un alt aspect care a contribuit în mare măsură la parcursul bun al cugirenilor în acest retur a fost faptul că tehnicianul Metalurgistului s-a putut baza pe toți jucători idin lot, lucru ce se va întâmpla și vineri, la duelul cu CS Oșorhei.

De partea cealaltă, CS Oșorhei are doar 4 victorii în actualul sezon, însă, di ncare două au fost obținute în primele 3 jocuri ale returului. Formația din Bihor vine după un succes pe teren propriu, scor 2-1 contra echipei CS Iernut. Oșorheiul, de altfel un adversar cunoscut sub Drăgana după confruntările din ultimele sezoane, se află pe poziția a 12-a în clasament, cu 14 puncte adunate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.