metalurgistul-cugir-asa-targu-mures-ii27Cea mai norocoasă echipă din România în Cupa României, Metalurgistul Cugir va întâlni în șaisprezecimi formația din Liga 1 – CSM Poli Iași. Meciul se va disputa pe 25, 26 sau 27 octombrie, urmând ca data să fie stabilită de organizatori. Visul Cugirului, acela de a aduce o echipă de pe prima scenă a fotbalului românesc pe Cugir Arena s-a îndeplinit, iar la problemele care sunt acum în ”Copou”, Metalurgistul poate spera să mai facă un pas în această competiție.

După ce a pierdut cu 0-9, dar s-a calificat la ”masa verde” în Cupa României, Cugirul va fi ”invadat” de o echipă din Liga 1-, care la începutul acestui sezon a reprezentant România în tururile preliminare ale cueplor europene – CSM Poli Iași.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli Iași este una dintre cele mai bune echipe din fotbalul românesc, însă care nu traversează o perioadă foarte bună și este pe cale să își demită antrenorul, pe Nicolo Napoli. Președintele echipei Poli Iași este componentul ”Generației de Aur”, fostul portar Florin Prunea.

Ar putea fi un ”comeback”, însă în calitate de adversar pentru Marius Chelaru, junior la Poli Iași, după ce în sezonul precedent a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul condus de Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.