img_4357_1200x800Metalurgistul Cugir se află pe cai mari după succesul categori, scor 4-1 obținut pe terenul ex-liderului, Sănătatea Cluj. Vineri, în etapa a 9-a a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir va avea parte de un alt duel extrem de dificil, cu FC Zalău, echipă care are 6 etape prolifice, în care a bifat 5 victorii și un egal. Călin Moldovan speră ca elevii săi să se recupereze după meciul de la Cluj, având în vedere că partida s-a jucat în intermediară, iar programul încărcat încurcă ușor pregătirea fizică a echipei de sub Drăgana.

Metalurgistul Cugir a demonstrat în actualul sezon că are un grup puternic, însă nu a reușit încă să lege o echipă, chiar dacă roțile s-au uns în timp și angrenajul lui Călin Moldovan începe să se rodeze. Formația din Alba traversează o perioadă extrem de încărcată, cu multe meciuri grele într-un interva lde timp scurt, însă tehnicianul cugirenilor a precizat că are încredere în elevii săi și este sută la sută sigur că aceștia vor da totul pe teren pentru a bifa al 2-lea succes consecutiv, vineri, de la ora 15.00, în fața propriilor spectaori contra formației FC Zalău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E foarte important să legăm a doua victorie consecutivă, să scoatem un rezultaat bun. Nu va fi ușor, pentru că întâlnim o echipă care de 6 etape nu a pierdut, sperăm să ne refeacem din punct de vedere fizic până la ora jocului și sperăm să tranșăm partidaîn favoarea noastră. De asemenea, eu aștept ca starea, moralul după victoria obținută marți, să ne ajute să ne refacem mai repede și să fim cât mai aproape de capacitate maximă. Eu sunt convins că băieții vor da maximum ca să reușim victoria”, a declarat încrezător Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Tehnicianul formației de sub Drăgana se confruntă și cu probleme medicale, lipsind de la jocul cu FC Zalău: Vezan, D. Popa, Negrescu.

  • FC Zalău – pe podium după 6 rezultate pozitive

FC Zalău a început prost acest campionat, cu două înfrângeri în primele două etape, dar antrenorul Constantin Olariu a reușit să redreseze corabia și să obțină 6 rezultate pozitive consecutiv, 5 victorii și o remiză.

FC Zalău se află pe locul al 3-lea în clasament cu 16 puncte, având un golaveraj de 13-5. Ultima ”ispravă” a sălăjenilor a fost victoria categorică cu CS Ierntu, scor 5-0. Golurile au fost marcate de: Alexandru Maria (20), Florin Istrate (35), Cristian Tăbîrţă (61 şi 64) şi Raul Stanciu (80).

Iată echipa lui Constantin Olariu: Claudiu Băican – Grigore Turda, Paul Mateciuc, Cristian Bucur, Ionuţ Ţîrlea, Gabriel Coţi, Raul Stanciu (cpt.), Alberto Vălimăreanu (75 Răzvan Meleg), Alexandru Maria (61 Sergiu Bercean), Florin Istrate (53 Marius Hosu) şi Cristian Tăbîrţă (70 Alexandru Pop). Rezerve: Mădălin Şandor – Alexandru Taloş şi Tonko Robert. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Metalurgistul Cugir se află pe cai mari după succesul categori, scor 4-1 obținut pe terenul ex-liderului, Sănătatea Cluj. Vineri, în etapa a 9-a a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir va avea parte de un alt duel extrem de dificil, cu FC Zalău, echipă care are 6 etape prolifice, în care a bifat […] citeste mai mult Absport.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.