Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj60Metalurgistul Cugir și-a revenit după 3 etape decepționante și a trecut cu 4-0 (1-0) de FC Hunedoara. După acest rezultat Cugirul s-a apropiat la două puncte de Performanța Ighiu și la 4 puncte de liderul ASU Poli Timișoara. Necșulescu (12, 69 – penalty), Cîrstean (80) și Iovu (88) au semnat golurile trupei lui Călin Moldovan în Vinerea Mare, urmând ca în etapa viitoare cugirenii să se deplaseze la Național Sebiș, într-un alt meci de foc.

Cu întreg lotul la dispoziție, Călin Moldovan a aliniat cea mai bună formulă contra Hunedoarei, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă. Metalurgistul Cugir și-a făcut meciul ușor și a deschis scorul în min. 12 prin Necșulescu, cmijlocașul finalizând elegant o acțiune personală, cu un șut în vinclu de la marginea careului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Moldovan a mai avut câteva ocazii bune, portarul hunedorenilor s-a făcut remarcat și a închis perfect poarta. Desprinderea s-a produs în min. 69, când același Necșulescu a transformat o lovitură de la 11 metri.

Intrat după pauză în locul lui I. Radu, Cîrstean a reușit să înscrie și el în min. 80, după ce a finalizat ușor o centrare. Atacantul Cugirului a fost reprimit în lot înainte de acest meci, după ce a fost exclus pentru indisciplină. S-a făcut 4-0 în min. 88 când Iovu, alt fotbalist intrat din postură de rezervă a reușit să puncteze în poarta hunedorenilor.

Acesta a fost un galop de sănătate a Metalurgistului Cugir, iar soarele a răsărit sub Drăgana după 3 rezultate nefaste. În următoarea etapă Itu și compania se vr deplasa la Național Sebiș, într-un derby al orgoliilor, și un meci extrem de puternic și disputat, având în vedere că arădenii traversează o perioadă excelentă.

Metalurgistul Cugir: Tiut – Bold, Letan, Ș. Radu, Huțanu, Goronea, Necșulescu, Chelaru, Preda, L. Itu, I. Radu. Rezerve: Lăncrănjan, Iovu, Piko, Cîrstean, M. Neagu, Tăban, Petricău. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.