Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir48Liderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir va evolua, sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, împotriva unei puternice formații, CSM Lugoj, echipă care a făcut posibilă venirea sub Drăgana a antrenorului Călin Moldovan, după succesul timișenilor 4-1 în partida din tur. Acum, Metalurgistul Cugir are de partea sa forma bună precum și terenul propriu, ingrediente esențiale în lupta pentru câștigarea tututror punctelor puse în joc.

Metalurgistul Cugir vine după un 4-1 sec reușit pe terenul Motrului, dar și urcarea în fotoliul de lider, semn că strategia clubului de sub poalele Drăganei ă roade în ultima perioadă, iar formația din Alba a re acum prima șansă la promovarea în eșalonul secund. Cu toate astea, gruparea din Alba va avea parte sâmbătă, de la 17.00, de un meci dificil contra Lugojului, echipă care i-a învins în tur pe cugireni cu 4-1 și a adus demisia antrenorului Marius Opric. Călin Moldovan este conștient că Lugojul va veni la Cugir să își aprere șansele și nu crede într-o coaliție timișeană favorabilă Politehnicii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meci greu cu Lugojul, toate meciurile sunt importante! Nu vine nimeni la Cugir să se predea. Vom avea un adversar bun din Liga a 3-a, dar sperăm să rămânem cu picioarele pe pământ și să rezolvăm jocul în favoarea noastră. Nu cred că trage cineva pentru Poli, toate echipele își apăra șansele! Lugojul a bătut Poli, în retur au pierdut foarte greu, dar nu am simțit vreo coaliție în Timiș. Echipele bune te mobilizează!”, a decalrat Călin Moldovan referitor la duelul de sâmbătă, cu Lugojul.

De partea cealaltă, CSM Lugoj vine după un rezultat greu de digerat, un 1-2 suferit pe teren propriu cu Millenium Giarmata, scor care a destabilizat puțin echipa vizitatoare a Cugirului. De altfel, acest rezultat poate avea un efect pozitiv asupra fotbaliștilor din Lugoj, care vor lupta mai intens în Alba pentru spălarea rușinii din etapa trecută.

Cosmin Petruescu, antrenorul Lugojului a foslosit la partida precendtă următoarea garnitură: 93. Octavian Rusu / 2. Eugen Miculescu – cpt., 3. Cosmin Loga, 5. Cosmin Mînecan, 6. Bogdan Pleșcan, 11. Răzvan Dobricean, 13. Cătălin Pîntea, 14. Sergiu Precupanu, 17. Eduard Olariu, 18. Grațian Tătar, 23. Cristian Poiană.

Rezerve: 12. Sorin Micșa / 7. Claudiu Ardelean, 8. Denis Vînătu, 9. Alexandru Bodochi, 10. Beniamin Dobra, 20. Ioan Tudic, 26. Petrică Stoichescu.

Metalurgistul Cugir se află pe prima poziție în clasamentul seriei a 4-a din Liga a 3-a cu 44 de puncte, iar CSM Lugoj se situează pe locul al 9-lea, având 23 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.