IMG_4680Federația Română de Fotbal a fost nevoită să împartă cele 5 echipe din Alba în două serii din Liga a 3-a, potrivit spuselor acestora, pentru a evita monopolul. Astfel 4 dintre ele, Ighiu, Galda, Unirea și Vințu (care va abandona competiția) vor evolua în Seria a 4-a, iar Metalurgistul Cugir va fi în Seria a 5-a. Călin Moldovan, antrenorul Cugirului a declarat că și-ar fi dorit să fie în aceeași serie cu echipele conjudețene, însă acceptă politica federației și speră la un sezon bun.

Metalurgistul Cugir va avea parte de meciuri dificile contra echipei din Sibiu, contra formațiilor din Cluj, Mureș sau Sălaj. Formația de sub Drăgana este solitară în Seria a 5-a, pe când echipele conjudețene formează un triunghi în Seria a 4-a, deoarece Mureșul Vințu a pus pușca jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Asta este seria în care jucăm. Nu pot să fac comparații între celelate serii. Mi-aș fi dorit să fiu cu celelate din județul Alba, dar asta este politica federației. Era mai ușor și din punct de vedere economic. Important este cum jucăm noi, nu cum arată adversarii. Suntem în perioada de reconstrucție nu putem să spunem că este o serie ușoară. Încercăm să ne prezentăm cât mai bine”, a declarat Călin Moldovan.

Metalurgistul Cugir va debuta în noul sezon, sâmbătă, în deplasare la Avântul Reghin, vicecampioana seriei din campionatul precedent.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.