Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj72După ce a stat în etapa intermediară, Metalurgistul Cugir va avea parte de o deplasare dificilă, vineri, ora 17.00, pe terenul formației Pandurii Târgu Jiu II. Venită după după doi pași greșiți în lupta pentru promovare, echipa lui Călin Mldovan își dorește foarte mult victoria în sudul țării pentru a rămâne în coasta liderului Poli Timișoara și pentru a mai spera la fotoliul de lider. Și la această partidă antrenorul cugirenilor va avea bătăi de cap, deoarece Necșulescu și I. Radu sunt suspendați, iar Cîrstean a fost exclus din lot.

Egalul de la Filiași a adus multă supărare în tabăra Metalurgistului Cugir, însă Călin Moldovan nu renunță la luptă, transmițând această stare și în vestiarul pe care îl conduce.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„S-a muncit foarte mult, dar uite că două meciuri au contat enorm. Sperăm în continuare, nu s-a întâmplat nimic decisiv. Este păcat de munca acestor băieți, că au bătut Poli, că au umplut stadionul, că au avut o serie de rezultate foarte bună. Am pierdut ce am recuperat în două partide cu echipe modeste”, a declarat resemnat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Conștienți că partida de la Pandurii II este una dificilă, cu un impact puternic asupra clasamentului, Cugirul își dorește victoria tocmai pentru a nu continua seria rezultatelor negative, ce ar putea-o scoate definitiv din lupta pentru promovare.

„Noi considerăm că lupta nu s-a încheiat, mergem la Pandurii să câștigăm. Sper să scăpăm de marile greșeli personale și să câștigăm. La Filiași am jucat fără 5 titulari și este destul de greu. Cei care au intrat și-au făcut datoria, dar a lipsit omogenitatea. Nu vorbim despre criză pentru că jocul a fost unul bun. E strigător la cer când iei gol la primul șut pe poartă”, a conchis Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

La partida contra Pandurilor, Călin Moldovan nu se va putea baza pe serviciile a doi dintre cei mai buni jucători pe care îi are sub comandă. Mijlocașul Necșulescu și vârful I. Radu sunt suspendați pentru acest duel, atacantul Cugirului revenind abia luni la antrenamentele echipei după o perioadă în care a fost accidentat. Acesta a primit un cartonaș galben în prelungirile meciului de la Filiași, când Moldovan a forțat golul victoriei, pentru o simulare în careu.

Pandurii Târgu Jiu II se află pe poziția a 10-a în clasament cu 28 de puncte acumulate, iar prin prisma clasărilor celoru două formații, Metalurgistul Cugir, locul secund cu 45 de puncte este privită drept favorită la acest meci.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.