Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara148După victoria euforică și meritată în fața liderului Politehnica Timișoara, Metalurgistul Cugir are o nouă luptă contra Timișului, vineri, de la ora 15.00, pe terenul ”lanternei roșii” Millenium Giarmata. Cugirenii nu au amintiri prea plăcute contra adverasrului de mâine, Giarmata fiind singura echipă care a plecat cu un punct de sub Drăgana în actualul sezon, iar Călin Molovan crede că pentru a bifa victoria dorită, elevii săi trebuie să se implice la fel de mult precum în partida precedentă, cea cu ASU Poli.

Metalurgistul Cugir se deplasează în județul Timiș cu gândul la cele 3 puncte și o dorință de revanșă după ce fotbaliștii Milleniumului au fost singurii care au reușit să plece cu punct de sub Drăgana în actualul sezon. Partida nu va fi una facilă chiar dacă locurile în clasament ale celor două formații dau această impresie (Metalurgistul Cugir – locul al 2-lea cu 38 de peuncte și Miilenium Giarmata – locul al 15-lea cu 8 puncte). Călin Moldovan a lăsat de înțeles că victoria cu cei de la Poli Timișoara nu are niciun efect dacă parcursul echipei nu va fi unul pe măsură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meci greu pentru noi chiar dacă jucăm cu lanterna, nu ne lăsăm păcăliți de poziția adversarilor din clasament. Giarmata s-a întărit față de tur, vor încerca să ne încurce pentru cei de la Poli. Am înțeles că terenul este de dimensiuni mai mici și una peste alta va fi un meci greu, știu că vor încerca să ne încurce. Băieții au înțeles că meciul este la fel de important ca și cel cu Poli, jucăm la fel indiferent de adversar”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Declarația lui Călin Moldovan este certificată tocmai de antrenorul celor de la Giarmata, formație care vine după prima victorie în retur, 4-0 (Blănaru – dublă, Corlățeanu și Olariu) pe terenul Motrului.

”Nu suntem o echipă de ultimul loc, și eu zic că o să adunăm puncte, deoarece suntem bine organizați. Încet, încet, chiar dacă ne așteaptă și partide dificile, trebuie ca meci de meci să mai adunăm ceva puncte. Și le-am spus celor de la Poli că pot conta pe ajutorul nostru contra Cugirului, nu de alta dar avem mare nevoie de puncte!”, a semnalat Răzvan Leucă, antrenorul formației Millenium Giarmata pentru site-ul sporttim.ro.

Pentru meciul din județul Timiș, care va avea loc vineri, de la ora 15.00, Călin Moldovan nu se va putea baza pe serviciile lui Marius Chelaru – plecat la lotul reprezentativei Under 19 și Huțanu – suspendat pentru cumul de galbene.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.